CATEGORIES
7.12.2014

Rusty

My Style

Photos: Julia Toivola

RHNREX Jacket

WANG X HM Bag

VILA Pants

ACNE Shoes

 

Ruosteinen on juuri se sana, mitä käyttäisin kuvailemaan tämänhetkistä olotilaani. Viime viikonlopun mökkieissu yhdistettynä sairasteluun tarkoitti minulle kokonaista viikkoa ilman meikkiä verkkareissa sohvalla. Perjantaina oli niin homeinen olo, että oli pakko päästä hetkeksi ulos talosta ja lähdinkin nopeasti pyörähtämään kaupungilla. Otin kyllä todella iisisti. Lauantaina raahasin tavarani Kaapelitehtaan Blogger's Marketille ihan kohtuu hyvällä menestyksellä. Harmi vaan, että meidän myyntipaikat oli sijoitettu vintille, missä ei ollut mielestäni yhtään niin hyvin trafiikkia kuin pohjakerroksessa. Tappiokseni koitui myös Petran rekissä roikkunut upouusi J.Lindebergin toppatakki, jota olen aikaisemmin Stockmannilla kuolannut. Sain sen ostettua Petralta aivan älyttömän hyvään hintaan, mutta silti verotti ostos hieman päivän tienestejä. Noh, nyt minulla on ainakin lämmin takki pakkasia varten ilman erillisiä kustannuksia! Ei voi valittaa.

Vaikka asukollaasissa sanoin, että pitää keksiä vaihtelua kokomustille asuille, niin oli minun pakko vielä julkaista kerran kuvat näistä Vilan housuista, sillä olen niihin nyt todella pettynyt. Alle kuukauden käyttöajan jälkeen on housujen vahapinta alkanut halkeilemaan todella pahasti ja housuista on nopeasti tullut käyttökelvottomat. Huomaatte halkeilun tämän postauksen viimeisen kuvan polvissa. Olen pessyt housut kerran koneessa 30 asteessa, joten liikapesu ei ole tähän syynä. Harmittaa, että suosittelin kaikille housuja! Olen tästä pahoillani. Aion kyllä ensi viikolla käydä Vilassa kysymässä, mitä asialle voisi tehdä.

 

//Rusty is the word I would describe my feeling at the moment. I spend the entire week at home in my sweats without any makeup on. I felt so restless on friday that I had to go to town to see my friends in the evening. I took it really easy though. On saturday I sold some of my stuff at the Blogger's Market event. I also bought a new winter coat from Petra's fleamarket stuff! A super nice and new J.Lindeberg coat. I great find!

Even though I said I must start wearing something other than black pants I just had to show you some pictures of these VILA pants one more time. I'm so dissapointed in them. The wax surface of the pants has totally started flaking after only 1 wash! The pants are totally unusable after only 1 month of use. Such a shame I recommended these to everyone! I'm so sorry. I have to visit the VILA store and find out what went wrong.

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*