CATEGORIES
24.8.2017

COPENHAGEN WITH DIOR

My Style

ACNE Jacket

GINA TRICOT Dress

ADIDAS Shoes

CELINÈ Shades

Syksyn tulon tietää varmasti ainakin siitä, että PR-reissut alkavat varailemaan sivuja kalenteristani. Tänään onkin jo syksyn ensimmäinen työreissu luvassa ja suunnistan Kööpenhaminaan Diorin kanssa! Tarkoituksena on mennä tutustumaan uusien Dior tuoksujen sekä meikkien maailmaan yhdessä muutaman muun kolleegani kanssa. Tapahtuma ei kuitenkaan ole tällä kertaa tutussa ja ihanassa Kööpenhaminan keskustassa, vaan koko tilaisuus on järjestetty upeassa Kokkedalin linnassa Kööpenhaminan ulkopuolella. Pelkästään sanat Dior ja linna vakuuttivat minut. 

Palaan reissusta kotiin jo huomenna iltapäivällä ja viikonlopun suunnitelmat ovatkin sitten ihanan rauhalliset ja kotipainotteiset. Haluan käydä vaan treenaamassa, syödä hyvin, nukkua ja laittaa kotia kuntoon. Sellainen akkujen lataus viikonloppu! En keksisi kyllä mitään parempaa juuri tähän väliin kaikkien näiden festivaali viikonloppujen jälkeen. 

//Of to Copenhagen to experience the world of Dior makeup and fragrances! We are staying at this gorgeous castle called Kokkedal right outside of the city, so something totally different this time. I'm looking forward to seeing the place and the entire event!//

3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Iina

  Mulla tuli ekana näistä kuvista mieleen ne Karkin ottamat kuvat, joissa sulla on sellainen “lilahtava” ruutuvillakangastakki. En tiedä mistä tää mielleyhtymä tuli-johtuisikohan noista puskista tuolla takana. Oli miten oli.Ne oli kyllä upeita otoksia!

 • Sini

  Hei Kira,

  Olisi todella mielenkiintoista kuulla enemmän, miten te bloggaajat solmitte yhteistyösopimuksia eri brändien kanssa. Entäs tällaiset pr-reissut? Entä miten te bloggaajat tienaatte näillä yhteistöillä? Itseäni kiinnostaa uteliaisuudesta ja koska opiskelen ja työskentelen markkinoinnin parissa (yritysmarkkinoinnin puolella tosin). Toisaalta toivoisin myös kuluttajana blogeihin enemmän läpinäkyvyyttä – olen itsekin haksahtanut muutaman kerran blogimarkkinoinnin vuoksi.

  • Kira Kosonen

   Hei Sini! PR-reissut ja kaupalliset yhteistyöt ovat tosiaan eri asioita, vaikka välillä tätä eroa on ehkä vaikea ymmärtää lukijan näkökulmasta. Kaupalliset yhteistyöt ovat maksullisia asiakkaan kanssa sovittuja sisältöpostauksia, johon suunnitellaan raamit yhdessä ja joihin kuuluu aina tietyt linkkaukset, tagit, seurannat ja raportoinnit. PR-matkoilta tuleva sisältö on todella harvoin “suunniteltua” eikä sitä velvoiteta vastineeksi matkaa varten. Täten se ei ole kaupallinen yhteistyö, koska siinä ei raha liiku. Sisältöä ei ole siis pakko tehdä ja jos tekee niin siihen on aina täysin vapaat kädet. PR:ä reissusta voi siis olla hyvää tai huonoa. Riippuu miten matka on toteutettu. Tässäkin tosiaan poikkeuksia ja joskus myös joidenkin PR-reissujen yhteyteen sovitaan ennakkoon maksullisia sisältöjä, mutta sitten ne merkataan aina oikeilla merkinnöillä läpinäkyvyyden vuoksi. Vähän väsyneenä tätä nyt yritin avata, mutta toivottavasti selvensi hieman :D