CATEGORIES
25.3.2015

New in: Valentino Chain Shoulder Bag

Inspo

The ultimate blond rivets bag

 

Olen jo varmaan puolitoista vuotta puhunut uuden laukun ostamisesta, mutta aina kuitenkin vetäytynyt ostopäätöksestä. Etsinnöissä on ollut juurikin vaalea ja ketjullinen arki/juhlalaukku. Monet merkit ja laukkumallit ovat pyörineet päässä, mutta se täydellinen yksilö ei ole tullut vastaan. Ennen kuin kävelin Valentinon näyteikkunan ohi Kööpenhaminassa. Tämä haalean beige väri on kyseisen laukkumallin kausiväri ja siksi myös paljon vaikeampi metsästää. Vielä siinä vaiheessa kun (erittäin taitava) myyjä sanoi, että laukkua on heillä vain ja ainoastaan tämä yksi kappale, tuli ostopäätökseen hieman puhtia.

Tässä laukussa kohtaa kaikki etsimäni piirteet ja se on kaiken lisäksi täysin itseni näköinen! Klassisen kaunis malli pienellä särmällä maustettuna. Laukku on myös loistavan monikäyttöinen koska ketju toimii joko pitkänä tai lyhyenä sekä sen voi irroittaa kokonaan. Jos ketjun irroittaa kokonaan toimii laukun niittikoristeosa kätevänä pidikkeenä laukun kantamiseen. Näin laukku muuttuu arkisemmasta ketjulaukusta erinomaisesti myös juhlakäyttöön.

Pitkään etsinnöissä ja säästöpossun kasvattamisessa menikin, mutta nyt hymyilyttää! Yritän kuvata laukun teille asun muodossa mahdollisimman nopeasti Losissa!

 

//I've been searching for the perfect nude bag for ages and I finally found it at the Valentino store in Copenhagen! This color is quite hard to find since it's seasonal and this piece was the only one they had at the store. Well, at least that's what the Valentino staff told me and I totally went for it, haha.

I love the fact that this bag is classic and edgy at the same time! It just feels so right in my own personal style. You can also wear it either as a shoulder bag or a clutch. Therefor it also works perfectly both as a day and evening bag.

It took me forever to search and save up for this bag, but now I'm all smiles! I can't wait to shoot it with an outfit in Los Angeles!

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*