CATEGORIES
3.4.2017

CRAVING GUCCI MARMONT

Inspo

All pictures from my Pinterest moodboard HERE

"Stop right now, thank you very much..."

En tiedä olenko koskaan kertonut tätä, mutta joskus iltaisin, kun päässä pyörii tuhat ja sata asiaa niin minua rentouttaa yleensä yksi asia... asukokonaisuuksien ajatteleminen. Se vie aina ajatukset pois kaikista päivän työjutuista, remonteista, raha-asioista ja muista "oikeista" asioista. Jos olen esimerkiksi päivän aikana nähnyt kadulla tai Instagramissa jonkun kivan asusteen tai vaatteen, joka myös omasta kaapista löytyy, niin mietin sen ympärille uusia kokonaisuuksia. Joskus (onneksi todella harvoin) käy sitten niin, että ihastun johonkin asiaan, mikä ei omasta kaapista löydy ja muodostan siitä jonkinlaisen asupakkomielteen. Ajattelen, että juuri tämä yksilö on sellainen, mikä on aina puuttunut omasta kaapista. Käynyt varmaan jollekin muulle joskus? Näin kävi nyt Gucci Marmont Matélasse laukun kanssa.

En ole ollut yhtään mukana tässä jäätävässä Gucci villityksessä, mikä on vellonut, mutta jostain syystä yhtäkkiä tämä laukku kolahti ja kovaa. Isoimman himon taisi herättää tämä Lisan postaus. Miten upea väripilkku tuo laukku onkaan! Prahassa ollessamme kävimme sitten Guccin liikkeessä ja livenä tuo turkoosin värinen sametti Marmont vei sitten sydämeni lopullisesti. Kuitenkin remontti, sen yllättävät lisäkustannukset ja kaikki huonekaluhankinnat saivat sydämeni tykytykset nopeasti alas ja kävelin kaupasta ulos kylmäpäisesti tyhjin käsin. Siitä hetkestä saakka on pakkomielteeni kuitenkin vaan kasvanut ja Pinterestin Gucci Marmont kollaasi sen kuin pitenee. Tämä laukku on minusta parhaimmillaan boheemin hippimekon sekä bootsien parina. Upea upea upea. Mitäs mieltä te olette? Yes or no?

//My current bag obsession... Gucci Marmont Matélasse. I've somehow avoided the whole Gucci phenomenom, but now I feel like surrendering. I specially love this bag in bright colors, like the petrol blue velvet piece. It's just too gorgeous to handle.//

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • P

  Ah toi samettinen viininpunanen <3<3<3

 • Have an Ice Day

  Minulla on tuo Marmont laukku, mutta tylsänä mustana. Voin kyllä kehua laukkua, nahka on laadukasta, sisään mahtuu kaikki oleellinen (minulla keskikoko) ja plussaa siitä että ketju ylettyy kannettavaksi myös crossbodyna.

  • Kira Kosonen

   Musta ei koskaan ole tylsä, vaan aikaa kestävä klassikko! Pelkään, että väri-ihastus laantuu vuosien saatossa…

 • Minna

  Mmmmmm yeeesss!! Musta velvet, aaaah! :D oon myös tällä hetkellä saanut monia himoja erinäisiä vaatekappaleita ja asusteita kohtaan, naiset!

 • Paula

  Yes, yes , kuinka tyylikäs se olisikaan ollut sinun kanssasi TTK shown katsomossa!

  • Kira Kosonen

   Varsinainen väripilkku ainakin!!! <3 Oli muuten hauskaa nähdä TTK livenä :)

 • Veera H

  Absolutely yesss! Tosi onnistunut laukku. Musta tai burgundy velvet on mun haavelistalla <3

  • Kira Kosonen

   Joo yritin jo myydä siskolle ideaa, että hankittais mätsäävät siskolaukut :D Mulle toi petrol velvet ja sille burgundy velvet :D <3