CATEGORIES
10.3.2017

NEW IN: SMALL CHANEL BOY / OFF WHITE

Inspo

Small Chanel Boy bag ◊  Off White ◊  Caviar Leather ◊ Ruthenium hardware

Tällä kertaa ei ole mitään selityksiä tai erikoista taustatarinaa siitä, miten tämä on ollut kauan etsimäni laukku. Ei se ollut. Se oli rehellisesti ihan ensimmäinen näkemäni laukku ensimmäisessä Chanel-liikkeessä, johon Pariisissa astuimme (kolusimme Julian etsintöjen vuoksi ainakin 5 läpi), mutta laukku vei sydämeni ensinäkemältä. Se oli menoa heti siinä ovella. Hommaa ei yhtään auttanut se, että makutuomareina oli upeiden merkkilaukkujen pääpiru Sofia Ruutu, Julia ja PR-hostimme Laura. Yritä nyt siinä kääntää omaa päätä, kun muiden suusta tulee kauniina yhteislauluna "toi on niin täysin sun näköinen". 

Olin kyllä sanonut ennen Pariisin matkaa, että seuraava Chanel, jonka hankkisin pitäisi olla joko vaalea tai värillinen ja ehdottomasti kestävämpää Caviar tai Patent -nahkaa. Olemme nimittäin molemmat Julian kanssa huomanneet, että mm. pehmeitä lampaannahkaisia Chanel -laukkuja ei ole valitettavasti luotu aktiiviseen käyttöön ja jopa oma lehmännahkainen unelmani on alkanut näyttää pieniä käytön merkkejä jo vuoden jälkeen. Tosin olenkin käyttänyt sitä ihan älyttömän paljon.

Jos olet siis hankkimassa Chanel -laukkua ja haluat sen oikeasti kestävän sinulla vuosikymmeniä (etkä vaan säilyttele sitä koristeena hyllyssä), niin hanki laukku ehdottomasti näissä kestävimmissä materiaaleissa! Olemme tekemässä aiheesta Julian kanssa vielä videon teille, jossa näytämme esimerkkejä eri materiaaleista ja niiden kulumisesta aktiivisessa käytössä, jotta te muut voisitte välttyä meidän tekemiltä virheiltä. 

Tässä laukussa kohtasi kuitenkin kaikki kriteerini uutta laukkua varten ja tykästyin erityisesti sen kauniiseen Off White sävyyn, joka ei ole täysin vitivalkoinen, mutta ei beigekään. Suomeksi oikea värimääritelmä taitaa olla joko norsunluu tai kerma. Metallinen ja paksu rouhea ketju tuo sitten laukkuun taas sen särmikkään vastapainon, joka on omalle tyylilleni ominaista. Täyskymppi! Vaalea laukku on kyllä aina riski (vaikka onkin kestävämpää nahkaa), mutta en vaan kokenut vielä tarpeelliseksi hankkia toista mustaa laukkua eri nahassa. Tämä vaalea kaunokainen antaa onneksi mustalle esikoiselleni välillä vähän tilaa hengittää. Uskon, että ne tulevat elämään sulassa sovussa keskenään. ♥

//I don't even know what to say. I couldn't help myself. The mind is so weak people!//

13 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Eveliina

  Ihan JÄRJETTÖMÄN upea! Ja tosiaan, ihan sinun tyylisesi! :) Nauti ihanasta laukusta!

  • Kira Kosonen

   AAAH KIITOS KIITOS KIITOS <3 Minä nautin! :)

 • Jenni

  Heippa! Aivan upea laukku ja kauniita kuvia <3 Koitin tallentaa Pinterestiin yhden näistä laukkukuvista, mutta tuosta Pinterestin ikonista valikoituu vain postauksen ensimmäinen kuva, eikä tässä kohtaa pääse itse valitsemaan minkä kuvan haluaa tallentaa. Olen törmännyt tähän samaan muutaman muun blogin kohdallakin. Toisissa blogeissa taas aukeaa kuvavalikko, josta pääsee itse valitsemaan minkä kuvan pinterestiin haluaa tallentaa. Toki vika voi olla käyttäjässä, ja siinä tapauksessa olisin enemmän kuin kiitollinen vinkeistä miten saan tallennettua haluamani kuvan tästä postauksesta. Olisi kiva tietysti tallentaa kuva oikeaoppisesti, jolloin mukaan tulee linkit kuvan alkuperäiseen paikkaan :)

  • Kira Kosonen

   Moikka Jenni! Kiitos tästä :) Olen myös itse ihan aloittelija Pinterestin oikein käytössä, mutta oletan “vian” olevan omissa asetuksissani! Voin kysyä koodaajaltani, voisiko tätä jotenkin selventää/korjata!

 • Tiiasara

  Hei ja onnittelut uudesta hienosta laukusta, kuten jo todettukin, se sopii tyyliisi. Chanelin nahkoista käydään jatkuvaa keskustelua ja osa on sitä mieltä, että caviar ja patent ovat kestävämpiä kuin lambskin tai calfskin. Itse olen harrastanut Chaneleita useamman vuoden ja kaapissani on käynyt yli 20 eri Chanelin laukkua, caviarista, lambskinista, coatskinistä ja calfista. Ompa jopa yksi villainen harvinaisuus. Patentti ei iske minuun classisen Chanelin ystävävänä, vaikkakin se kestävä olisikin. Kaikista laukuista lambskin on kuitenkin se, joka kestää käyttöä parhaiten koska sen saa huoltamalla helposti kuin uudeksi. Caviar kuluu “nukkaisuutensa” vuoksi niin, ettei siihen huollotkaan kokonaisuudessa auta ja nahkasta tulee helposti kuluneen näköinen. Toinen mikä on kestänyt todella hyvin käyttöä (yksi lempiarkilaukuistani) on tuo coatskin. Kaikki nahkalaukut nahkasta riippumatta vaativat kuitenkin huoltoa ja pääkaupunkiseudulla on parikin suutaria, jotka ovat tehneet hyvää jälkeä Chanelien parissa. Näitä keskusteluja Chanelien nahkoista ja huoltopaikoista ja -tavoista käydään aktiivisesti Facebookin Chanel-ryhmissä :)

  • Mari / Marin silmin

   Olen Tiiasaran kanssa täysin samaa mieltä. Omissa kokoelmissani on hyvinkin erilaisia nahkalaatuja (caviaria välttelen, koska se on makuuni liian muovisen oloista) ja eniten käytän lambia ja on kestänyt käyttöä erittäin hyvin. Caviarin kulmien kulumat onkin sitten jo vaikeammat korjata…

   Calf on toinen suosikkini arkeen.

   Oma erikoisin materiaali Chaneleista on python nahkainen herkku, jota aluksi varoin aika paljonkin suomujen takia, mutta on kestänyt käyttöä erinomaisesti.

   Onnittelut uudesta laukusta, upea Boy!

  • Kira Kosonen

   Hei super paljon kiitos tästä kommentista!! En olekaan kuullut tuosta caviarin “nukkaisuudesta”, vaikka siskollani on tätä nahkaa ollut laukuissa, jotka ovat jo yli 10 vuotta vanhoja.. pitää perehtyä asiaan mistä sitä tulee yms. yms. ja ottaa nämä myös huomioon videolla :)

 • Jenni

  Siis komppaan edellistä kommenttia, enempää sinua tuntematta mietin heti kun näin tämän valkoisen ostoksen, että täysin sinun näköinen laukku! :)
  hyviä retkiä teille!

  • Kira Kosonen

   Ihanaa, hyvä että digaatte!! <3 <3 <3

 • Ssss

  Nyt täytyy kyllä sanoa blogia enempää sua tuntematta, et toi laukku ON ihan sun näköinen :D ja ehdoton kyllä tuolle suunnittelemallenne videolle! Tarkoituksena olisi ostaa joku tyylikäs ja kestävä laukku ja materiaali on aiheuttanut päänvaivaa!

  • Kira Kosonen

   Jee kiva kuulla! :) <3 Ja joo tämä menee tekeille heti ensi viikolla, joten kohta videota luvassa!

 • Iina

  Oi miten hieno! Onnea “kuopuksen” johdosta???

  • Kira Kosonen

   hahahah kuopus <3 <3 <3 kiitos!