CATEGORIES
3.11.2016

WINTER BOOT INSPO

Inspo

All pictures from my Pinterest moodboard HERE

 

Sorel Explorer Black Boots HERE*

Sorel Newbie Boots HERE*

Sorel Explorer Tobacco Boots HERE*

Timberland Wheat Boots HERE*

Timberland Black Helcor Boots HERE*

Timberland Sleet Boots HERE*

UGG Black HERE*

UGG Grey HERE*

UGG Beige HERE*

 

Olen pahimman luokan vilukissa ja nappasin heti lumikelien tultua kunnon talvisaappaat, untsikat ja hatut esille. Eihän tuolla ole kuin vaan muutama pakkasaste, mutta en vaan halua palella!

Aina puhutaan pipon käyttämisestä ja siitä, miten lämpö haihtuu enimmäkseen pään kautta, mutta itselle ehkä pahempi kylmän aiheuttaja on palelevat jalat. Siksi kuljenkin seuraavat kuukaudet enimmäkseen vuoratuissa talvikengissä. Meidän toimistolla on onneksi "ei kenkiä sisällä" periaate, joten varpaat eivät hikoile sitten sisätiloissa paksuissa kengissä. Jos meillä ei olisi tälläistä periaatetta, niin pitäisin varmaa talven ajan jotain kevyempiä vaihtokenkiä toimistolla mukana. Tosin tämmöiset Sorelin jättibootsit voisivat näyttää kapungilla aika hassulta jakkupuvun kanssa ennen vaihtoa, haha. Miten te kaikki toimistonaiset oikein pärjäätte?!

Muistan muuten vielä kun sain ensimmäiset Sorelin talvisaappaani isältäni lahjaksi muutama vuosi sitten ja ne olivat minusta rumimmat kengät koskaan (sori iskä <3), mutta olin niin väärässä kenkien suhteen monella tapaa. Kengät ovat tänne Suomen keleihin aivan idylliset, koska ne ovat superlämpimät ja pitävät myös vettä. Ei siis mitään ongelmaa rämpiä tuolla loskakelissa, toisin kuin esimerkiksi UGG -saappaissa, jotka imevät kaiken kosteuden pesusienen tavoin itseensä. Jos sinulla on siis yhdet "keliin kuin keliin" talvisaappaat etsinnässä, niin liputan ehdottomasti kyllä Soreleiden puolesta. 

//I can't stand cold feet and it's full winter time here in Helsinki! Here's some fashion inspo on how to keep your feet warm during the coldest season of the year.//

*Mainoslinkki / Add link

13 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Eveliina

  Just tällaiset ulkobuutsit vaan puvun kanssa ja sisällä sisäkengät :D Tosin, onhan se ongelma kun joutuisi menemään ulkokautta johonkin tärkeään tapaamiseen.. Olen just aikeissa hankkia nämä:

  http://www.shoeslikecandy.com/kendall-kylie/kendall-kylie-jordana-black-cordoba

  Kuvittelisin, että nämä voi iskeä minkä mekon kanssa vaan, olkoon vähän asennetta mukana, ja silti pysyä pystyssä JA kehdata mennä palavereihin :D

  • Kira Kosonen

   Omg IHANAT kengät!!!! <3

 • Sanna Inspired by love

  Itse suosin aina Uggeja talven tullen. Käsittelen ne sellaisella kyllästeaineella (softcare) ja ne säilyvät silloin hyvinä vuodesta toiseen, kaikki uggini ovat säilyneet hyvinä yli 4 vuotta. Nämä vaaleatkin ovat säilyneet hyvin puhtaana! :-O

  http://interiordesignerinspiredbylove.blogspot.fi/2016/10/stay-warm.html

  • Kira Kosonen

   Hei kiitos vinkistä!! Pitääkin testata tätä omiin kenkiin! <3

 • Iina

  Mä oon jo monena vuonna luottanut Crocsin talvibootseihin.Osittain siksi että olen ollut kahtena eri talvena raskaana ja olen kokenut että crocsit joustavat vähän paremmin kuin muut talvikengät ja osittain myös siksi että nämä samaiset bootsit ovat pysyneet kuosissa, joten tarvetta uusille ei ole ollut ? (selvää säästöä!). Olen lisännyt vaan eristyksessä villasukat ja hyvin olen talvella pärjännyt!
  Vanhemmalla tyttärellä oli viime talvena sorelit ja tällekin talvelle hankin hänelle viime vuotisten mustien tilalle lilat sorelit. (On tykännyt kovasti niistä.)
  Meinasin, jos vaikka lopputalven alennusmyynneistä sitten hankkisi itselleen nuo jo vähän klassikoksi muuttuneet “sorpakset.”

 • aana

  Sorelit on huikeet! Näin koiranomistajana en voisi enempää liputtaa Soreleiden puolesta. Ostin poikaystävälle mustat ja ne ei oo niin rumat (haha), kun ne mun perusruskeet.

  • Kira Kosonen

   Joo itsekkin himoitsen nyt mustia “basic” soreleita :)

 • paulii

  Toimistolla käytän sisäkenkiä ja ulkona talvikenkiä, niin pärjää hienosti. Tosin en pukeudu jakkupukuun, meillä saa toimistolla pukeutua miten lystää ja puolella työntekijöistä on toimistokenkinä Reinot! :D

  • Kira Kosonen

   Reinot!! <3 Mäkin haluun Reinot toimistolle :)

 • Minna

  Mulla on tällä hetkellä käytössä dr martensit ja tilasin nää mustina pakkasille:
  http://m.boozt.com/fi/fi/billi-bi/boots_13775228/13775230?position=1000000&navId=62484&group=listing

  Mä en oo mikään kauhee vilukissa ja siks nää riittää hyvin :) tälläkin hetkellä varpaat hikoaa melkeen noissa martenseissa :D

  • Kira Kosonen

   Ooooooo ihanat! <3 <3 <3

 • Kaika

  Jos haluut vielä lämpimämmät popot kovemmille pakkasille ja kosteuden suojaa niin osta ehdottomasti moonbootsit (aidot). Ilman niitä en pärjäisi talvea.

  • Kira Kosonen

   No oon kyllä miettinyt sata kertaa, mutta sitten joku ääni aina sanonut, että ei niin extremeä vielä tartte. :D Ääni ollut kuitenkin väärässä monta kertaa jo.