CATEGORIES
4.10.2016

9 X THE CLASSIC JACKET

Inspo

1. MICHAEL KORS Black jacket HERE*

2. SELECTED FEMME Terracotta jacket HERE*

3. RIVER ISLAND Camel jacket HERE*

4. TWIST & TANGO Black jacket HERE*

5. MINT & BERRY Grey jacket HERE*

6. GAP Camel jacket HERE*

7. AND LESS Navy jacket HERE*

8. TOPSHOP Grey jacket HERE*

9. TOPSHOP Light pink jacket HERE*

 

Olen aina ollut todella iso takkifriikki ja omistankin niitä aivan liikaa. En tarvitsisi yhtään uutta takkia kaappiini, mutta silti aina syksyn tullen selailen nettikauppoja ja kuolailen varsinkin näitä klassisia villakangastakkeja eri sävyissä ja malleissa. Näistä tuo numero 2 on kummitellut päässäni siitä saakka, kun näin sen Stockmannin järjestämässä muotinäytöksessä kuukausi sitten. Lämpöinen terracotta väri sopisi niin hyvin ihoni sävyyn ja toisi kivaa pristystä kokomustiin talviasuihini. Näitä perinteisiä selityksiä löytyy aina milloin mihinkin ostokseen. Tiedätte kyllä! Jos joku nyt oikeasti kuitenkin tarvitsee valikoimaansa uuden hyvän klassikkotakin, niin tässä muutama lempipoimintani. 

Tänään oli muuten aamulla jo niin kylmä, että oikein kadutti, etten ottanut hanskoja ja pipoa mukaan. Lenkkaritkin tuntuivat vähän kylmältä paljaiden nilkkojen kanssa, joten varmaan pakko kiillottaa kaikki kunnon saappaatkin kohta käyttökuntoon. Nyt vielä vähän hommia toimistolla ja sitten salin kautta kotiin vilttien alle. Kynttilät vaan päälle ja nauttimaan syksyn parhaasta puolesta, kotona olemisesta. 

//I seriously don't need any more jackets in my collection. I have WAY too many already, but what can one do as a total coat freak. I just love looking for new coats during the fall time. I've been craving the number 2 Selected Femme jacket for a while now, but I don't need it. I just want it, haha.//

*Mainoslinkki / Addlink 

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*