CATEGORIES
18.6.2016

FOR THE RAINY DAYS

Inspo

1. ARMOR LUX Black rain jacket HERE*

2. TRETORN Black rain boots HERE*

3. TRETORN Bordeaux rain boots HERE*

4. ADPT. ADPTPUDDLE Rain jacket HERE*

5. SANITA Black rain boots HERE*

6. COLORS OF CALIFORNIA Rain boots HERE*

7. MODSTRÖM Rose rain jacket HERE*

8. LEMON JELLY  Light pink rain boots HERE*

9. GIOSEPPO Grey/Silver rain boots HERE*

10. SAMSØE & SAMSØE Black rain jacket HERE*

11. LAUREN RALPH LAUREN Black/Gold rain boots HERE*

12. TOMMY HILFIGER Navy rain boots HERE*

13. RAINS Light blue rain jacket HERE*

14. RAINS Wax yellow rain jacket HERE*

15. BIK BOK Light green rain jacket HERE*

16. RAINS Beige rain jacket HERE*

Olemme saaneet nauttia niin lämpimästä ja upeasta alkukesästä, että muutamat sadepäivät eivät haittaa lainkaan! Päinvastoin on ihanaa, miten sade raikastaa ilmaa ja tuo ainakin itselleni tietynlaista rentoutta tähän viikonloppuun. Sadesään aikana tuntuu, että ei ole kiire minnekkään ja on ihan okei jäädä kotiin katsomaan elokuvia, lukemaan kirjoja ja kokkailemaan rauhassa. Ihan parasta!

Vettä on tullut kuitenkin niin rajusti, että en selviä kuivin jaloin edes lähikauppaan, josta syystä aloin selailemaan aamulla kivoja kumisaappaita, jotka sopisivat myös jokapäiväiseen kaupunkikäyttöön. Omistan yhdet korkeat punaiset HUNTER kumisaappaat, mutta jotenkin ne tuntuvat välillä kaupungissa vähän kömpelöltä jalassa ja siksi päätin etsiä verkkokaupoista myös makeita nilkkuriversioita! Kokosinkin teille tähän nyt lempilöytöjäni sekä ihania sadetakkeja, jotka tulevat myös varmasti tarpeen täällä pohjolan vaihtuvissa keleissä. Varsinkin nuo pastillivärit piristävät harmaita sadepäiviä ihanasti. Omaan koriini päätyi nuo mustat nilkkurit sekä nyt jäin vielä pohtimaan Modströmin vaalenpunaisen tai Bik Bokin vaaleanvihreän sadetakin hankintaa.

//I love the rain. It feels so relaxing when you don't have to rush anywhere and it's somehow allowed to just stay at home and watch movies all day long. The best! The rain has been poring so bad though that I can't even make it to the super market with dry feet. For this reason I started to search some cool ankle rain boots online, because the big ones I have feel quite clumsy in the city sometimes. I also found these super cute rain jackets! Specially love the pastel ones. They bring so much color and fun to the grey rainy days, don't you think.//

*Mainoslinkki / Addlink 

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*