CATEGORIES
23.4.2016

NEW PHONE SET

Inspo

RICHMOND & FINCH iPhone case HERE* (mainoslinkki)

HAPPY PLUGS Headphones HERE

Päädyin tosiaan tilaamaan Nelly.comilta nämä mustat marmorikuoret ja Happy Plugsilta kultaiset kuulokkeet kruunaamaan kokonaisuuden! Koko setti näyttää musta niin kivalta ja tuo kivaa piristystä arkeen. Puhelin on ainakin itselläni niin paljon esillä, että senkin ulkonäköön oli kiva välillä vähän panostaa.

Tänään on tosiaan luvassa Indiedaysin järjestämät blogijuhlat, jossa parasta on aina päästä näkemään kolleegoita ja vaihtaa kunnolla kuulumisia! Illan asua vielä kyllä spekuloin täällä, koska kerrankin olisi mahdollisuus vähän panostaa, mutta samalla mukavuus ja rentous nostelee vahvasti päätään. Ehkä keksin jonkun hyvän kompromissin. Ainakin mukavat kengät pitää huomioida illan asuvalinnassa, koska suunnitelmissa on juhlien jälkeen lähteä näyttämään Helsingin yötä Sandralle ja muille pohjoismaalaisille blogitytöille! 

//So I decided to go for the black marble case and the golden headphones! I love this set. It looks super cool and cheers up my days, haha. 

Today we have the Indiedays event and I haven't got a clue what I should wear. I feel like wearing something comfortable, but I think most of the girls will go for dresses. Well, I'm sure I'll figure something out. I know I have to wear comfortable heels, because after the event I'll show Sandra and the other Scandinavian girls a little bit of Helsinki night life. Going to be fun!//

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Pauliina

    Hei, nuo kuoret ovat todella tyylikkäät. Suojaavatko kuoret miten etulasia, tuleeko ne paljon lasin pinnan yli etupuolelta? Juuri korjautin lasin kännykästä ja tällä kertaa haluaisin kuoret jotka eivät vaan näytä hyvältä vaan myös suojaavat :D mukavaa viikonloppua!

    • Kira Kosonen

      Tulee kyllä vähän etulasin yli! Itse olen myös varsinainen puhelimen tiputtelija, mutta näiden kanssa ei ole vielä mitään betoni pudotusta tehnyt, niin en osaa sano kestävyydestä tarkemmin! Tähän saakka suojannut loistavasti :)