CATEGORIES
12.4.2016

NEW IN: ACNE MAPE

Inspo

ACNE STUDIOS Mape Leather Jacket

Tässä tosiaan Köpiksen asukuvissa vilahtaneen Acne kassin sisältö! Tämän takin nähtyäni tiesin, että eläisimme varmasti hyvin onnellisina yhdessä. Täydellinen biker takki täydellisillä yksityiskohdilla. Ihastelin tätä ensimmäisen kerran Stockmannilla, mutta jäin kuitenkin vielä harkitsemaan ostosta. Pari päivää palattuani paikalle (pää täynnä mahtavia ostosyitä) olivat jo kaikki takit menneet kaupan. Samaista takkia etsin Tukholman reissulta, mutta omaa kokoani ei taaskaan löytynyt. Kööpenhaminassa suunnistin suoraan Acnen liikkeeseen toivoen kokoni roikkuvan vielä esillä ja niin se roikkuikin. Tämäkin takki oli liikkeen viimeinen kappale, joten todella kuumille kiville on malli mennyt. Takki on aika tiukaa mitoitusta, joten itse päädyin ostamaan vähän väljemmän 38 koon, jotta alle istuisi myös esimerkiksi college paidat.

Ostosyistä puheenollen ajattelin listata tähän näitä klassisia oman ostopäätöksen aiheuttajia ja ostomorkkiksen helpottajia, joita ystäväni tukien minulle hokivat, haha. 

"Hyvä klassinen malli kestää vuosia!"

"Nahkatakit on aina muodissa!"

"Hyvään laatuun kannattaakin panostaa!"

"Toi käy ihan kaikkien vaatteiden kanssa!"

"Saat varmasti myytyä eteenpäin, jos ei tule käyttöä!"

"Myyt muutaman vanhemman takin vaan tieltä!"

"Merkin hinnat vaan nousevat, tämä oli sijoitus!"

//Here's what I bought from Acne Studios in Copenhagen! I fell in love with this perfect biker the moment I saw it. At first I left it at the store (because of the price tag), but went back after a few days. Of course the jacket had sold out. I searched for this also in Stockholm, but they didn't have it in my size left. In Copenhagen I was more lucky and decided to go for it! Here's some shopping anxiety quotes that my friends told me after I got it.

"Leather jackets are always in style!"

"It's smart to invest in quality materials!"

"A classic jacket will last for years to come!"

"You can always sell it second hand!"

"You can get rid of some of your old jackets now!"

"The prices are only going up. This is an investment!"

Haha I love my friends.//

3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • K

  Ihana takki! Rakastan nahkatakkeja!
  Ajattelin voisko sulta kysyä apua, mitä pukisit päälle ystävän keväthäihin? Asukriisiä pukkaa nimittäin ja kun voi olla kylmä, niin ei ihan kesähepeniäkään voi laittaa..:D

  • Kira Kosonen

   Moikka!! Sinuna miettisin jotain pitkää maksimekkoa, jossa ehkä myös pität hihat! Jos materiaali on rento, niin tee siitä juhlavampi koruilla :) Myös naisellinen jakkupuku olisi ihana!

   • K

    Kiitos paljon! :) kummatkin vaihtoehdot kuulostavat tosi hyviltä. pitää lähteä etsimään! Onko ehdotuksia hyvistä liikkeistä?