CATEGORIES
9.4.2016

MARBLE IPHONE

Inspo

iPhone accessories for iPhone 6/6S

 

MARBLE Richmond&Finch HERE*

MARBLE GREEN Richmond&Finch HERE*

MARBLE BLACK Richmond&Finch HERE*

MARBLE BLACK Iphoria HERE*

MARBLE RED JFR HERE*

MARBLE Iphoria HERE*

 

Olen saanut todella paljon kehuja Happy Plugsin marmorikuoristani sekä samaan sarjaan kuuluvista marmorikuulokkeistani. Heiltä löytyy myös edullisia kuulokkeita esimerkiksi kullan, ruusukullan, hopean ja mustan väreissä. Happy Plugsin kokoelman pääset katsomaan tästä.

Koska oma settini on herättänyt niin paljon kyselyjä, niin päätin listata tähän myös muita vaihtoehtoisia marmorikuoria iPhonelle! Itse ajattelin valkoisen settini lisäksi hankkia nuo mustat marmorikuoret ja mustat kuulokkeet tai vihreän marmorikuoren ja kultaiset kuulokkeet! Kännykkä on ainakin minulla niin paljon esillä, että panostan mielelläni sen ulkonäköön. Näillä virityksillä kännykkä ja kuulokkeet käy ihan asusteesta eri tyyleissä.

//I've gotten a lot of questions about my marble Happy Plugs set, so here's some similar ones I found online. You can find the Happy Plugs case and marble headphones here. They also have really cool golden, silver, rose gold and black headphones for example. 

My next set is going to be either the black marble case and black headphones or the green marble case and golden headphones. With these you can easily make your phone a cool outfit accessory.//

*Mainoslinkki / Addlink

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*