CATEGORIES
11.1.2016

SECOND HAND

Inspo

Christian Louboutin open toe pumps (size 40) 

 

MYYTY 

 

Burberry 100% wool jacket (size L)

Alkuperäinen hinta n.700-800€ / HP. 300€

TARJOTTU 300€

 

Louis Vuitton Eva Bag 

MYYTY

 

Michael Kors Bag 

Alkuperäinen hinta n. 300€ / HP. 100€

 TARJOTTU 120€

 

Louis Vuitton Wallet 

Alkuperäinen hinta n. 300€ / HP. 150€

TARJOTTU 180€

 

RayBan Shades 

Alkuperäinen hinta 140€ / HP. 60€

 

Versace Shades 

Alkuperäinen hinta n.250€ / HP. 100€

 

TARJOUKSET JA LISÄKYSYMYKSET CONTACT@KIRAKOSONEN.COM

-Nouto Kampista tai Postitus mahdollinen-

 

Viikonloppuna tuli siivottua vähän kaappeja ja nyt olisi aika järjestää iso kirppis, koska aion kylmästi puolittaa vaatekaappini sisällön. Rohkea tavoite, mutta tavaraa on kertynyt viime vuoden aikana aivan liikaa. Osan vaatteista laitan keräyksiin ja osan ajattelin myydä perinteisen kirppiksen merkeissä. Ennen kun löydän jonkun hyvän kirppispaikan muutaman muun bloggaajan kanssa, niin tässä muutama hieman arvokkaampi tavara myyntiin nyt ennakkoon! Louboutinin kenkiä olen tosiaan käyttänyt vain muutaman kerran, koska ovat minulle hieman liian isot (kokoni 38-39). Sanoisin, että kengät sopivat enemmänkin 39-40 kokoa käyttävälle. Burberryn villatakki on äitini vanha, joka minun on pitänyt laittaa myyntiin jo aikoja sitten. Kaikki myynnissä olevat tavarat ovat mielestäni todella moitteettomassa kunnossa ilman tahroja ja pahoja kulumia. Tarjouksia voi heittää tosiaan sähköpostiini contact@kirakosonen.com huomiseen iltaan 12.1 saakka. Päivitän blogiin aina korkeimman tarjouksen ja ilmoitan kun tuote myyty!

//Getting rid of some stuff I don't really use anymore. Items can be shipped overseas if you're willing to pay the fees. HP means the prize I'm offering and you can put your offers to contact@kirakosonen.com!//

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Heidi

  Moikka! Onko toi ihana Michael Kors jo myyty? :)

 • Ines

  Hei! Onko kaikki tuotteet nyt siis myyty ja niistä on mahdoton tarjota enää mitään? :) Hukkasin omat kyseiset Raybanit ja niitä kovasti kaipailen…. Ja siinä ne nyt olisi! :-D

 • Anna

  Hei Kira!

  Minusta on hienoa, että olet laittanut aareteitasi tänne myyntiin. Olisi kuitenkin äärimmäisen tärkeää mielestäni pysyä hinnoittelussa totuudessa. Louis Vuitton Evan arvo tänäpäivänä on “vain” 600 euroa eikä 700e. Minusta on hieman harhaanjohtavaa kun arvoa suurennellaan noinkin paljon..
  Lisäksi pieni vinkki. Jos myyt tarjouskaupalla, niin olisi parempi ilmoittaa lähtöhinnalla eikä käyttää sanaa hp ;) onnea myyntiin :)

  • Kira Kosonen

   Moikka Anna! Tarkistin tällä hetkellä olevan hinnan täältä Louis Vuittonin kansainvälisiltä ja virallisilta sivuilta http://us.louisvuitton.com/eng-us/products/eva-damier-azur-000559 ja muutin dollarit euroiksi. Sivut ovat kansainväliset, mutta voi olla että laukkua myydään europpaassa halvemmalla! En löytänyt kuitenkaan muuta “virallista” tämän hetkistä hintaa. Itse tosiaan maksoin tuosta sen 420€, mutta ystäväni kertoi, että arvo noussut huimasti kun ihmettelin miten 5 vuotta vanhasta laukusta tarjotaan niin paljon kilpaa. Ei ole missään nimessä tarkoitus tässä huijata ketään!

   Ja kiitos tuosta lähtöhinta vinkistä. Tein tämän nyt ensimmäistä kertaa, joten ensi kerralla osaan paremmin :)