CATEGORIES
14.12.2015

BALMUIR WINNER + DISCOUNT CODE

Inspo

200 euron lahjakortti Balmuirille on nyt arvottu ja onnellinen voittaja on Taina -nimellä kommentoinut lukija! Antamaasi sähköpostiosoitteeseen on lähetetty tarkemmat tiedot palkinnon lunastamista varten. Tuhannet onnittelut!

Tämä oli todella suosittu arvonta ja koska osallistumisia tuli useita satoja, haluamme vielä muistaa ja kiittää teitä kaikkia osallistujia alennuskoodilla Balmuirin verkkokauppaan!

Koodilla KIRA20 saat nyt 20% alennusta kaikista ostoksistasi Balmuirin verkkokaupassa.  Toivottavasti tämä keventää hieman kaikkien joululompakkoa. 

Hyvää joulumieltä kaikille!

 

//The 200€ giftcard winner has now been randomly selected and the winner is Taina! Information about the price has been sent to your email. Congratulations!

Because this was a super popular giveaway we want to thank you with Balmuir and give a -20% discount code to their web shop! Just use the code KIRA20 when you have made your selections at their web shop here. 

Joyful shopping times!//

*Yhteistyössä Balmuirin kanssa / Collaboration with Balmuir

1 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Ella

    Hei. En osallistunut kilpailuun ihan sen vuoksi, kun en omaa osoitettani halua laittaa tähän näkyviin. Tuossahan oli äkkiä 600 spämmiosoitetta valmiina ja kaikenlaista hörhöähän maailmaan mahtuu muutenkin, niin en laita oikeata sähköpostiosoitettani tuohon kaikkien näkyville. Siksi kehitysehdotukseni olisi, että osoitteen voisi laittaa salaisena, kuten esim Mamigogo blogin joulukalenterissa. Tai toinen vaihtoehto olisi, että osoitteet nollataan heti arvonnan jälkeen. Mutta täytyypä vielä tarkastaa tuo Balmuir ale, jos nyt tilaisi pipon mahd pakkasia varten.