CATEGORIES
4.10.2013

ACNE Boots

Inspo

Ne, ketkä seuraavat minua Instagramissa varmasti huomasivat, että kävin keskiviikkona pyörimässä vähän kaupoilla pitkästä aikaa. Haussa ovat tällä hetkellä täydelliset mustat nilkkurit.
 
Edelliset nilkkurini ovat olleet luottokenkäni jo muutaman vuoden ajan. Nämä kyseiset Spiritstoren mustat kiilakorkonilkkurit ovat olleet mukana kaiken maailman reissuilla ulkomailla, Suomessa festareilla, töissä ja ihan kaikkialla. Niistä luopuminen ei ole helppoa, mutta kengissä ei pysy pohjat enään kiinni, vuori kupruilee ja ne ei pidä enää edes vettä. Mieheni monesti huomauttaakin, että olisko jo vihdoin aika laittaa ne vaihtoon.

Moni tuttu vinkkasi käymään Fredrikinkadun Gaudetessa, jos haluaisin löytää itselleni kestonilkkurit. Sinne marssinkin viime keskiviikkona ja rakastuin palavasti näihin tunnettuihin ACNEN nilkkureihin. Varsinkin nuo Track Blackit istuivat jalkaan, kuin Tuhkimolla konsanaan. Seuraavaksi pitääkin miettiä olenko valmis panostamaan näihin, koska kyseessä ei ole mikään halvin kenkäpari. Toisaalta jos kävelin niillä edellisillä Spiritstoren nillkureilla melkein 3 vuotta, niin kyllä näidenkin pitäisi kestää ainakin tuplasti sen verran! Mitä olette mieltä? Pihistää vai panostaa?

 

 

 

 
 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*