CATEGORIES
10.10.2013

Acne Track Blacks

Inspo

Pahoittelut, että tämänpäiväinen postaus tulee taas näin iltamyöhään! Paljon juttuja on tekeillä, niin blogin kautta, kuin muutenkin. Kiirettä pitää, mutta kivaa sellaista! Eilen oltiin koko päivä siskon kanssa kaupungilla kuvaamassa matskua ja illalla riensin vielä pariin tapahtumaan. Kamera oli siis koko päivän naamassa kiinni. Nyt pitää vaan saada postaukset jonoon ja teille nähtäväksi.
 
Viikko on hurahtanut ihan ennätysvauhtia enkä voi käsittää, että huomenna on jo perjantai. Viikonloppuna saan istua kotona yksin läppärini kanssa, kun mieheni lähtee mökille kalaan. Houkuttelisi minuakin, mutta töitä on tekemättä, joten lepäilyt jääköön vielä odottamaan. Huomenillalla saan kuitenkin ilokseni parhaat ystäväni meille istumaan iltaa. Tyttöterapiaa taas siis luvassa ja Vain Elämää -sarjan tuijottelua.
 
Sillä välin kun käsittelen uusia asukuvia, niin tässä nämä nyt ovat; Acnen nilkkurit, joihin oli sitten pakko panostaa. Ovat aivan omaa mukavuusluokkaansa ja uskon tehneeni oikean päätöksen. Joku kommentoi aikaisempaan kenkäpostaukseen, että ihminen on niin paljon jalkojensa päällä, että kenkiin on aina hyvä satsata. Itse en edes tee istumatöitä, vaan juoksen paikasta toiseen, niin perustelin juuri tällä hankintani. Hyvä lesti ja korko tuovat ryhtiä asuun, kuitenkaan tinkimättä mukavuudesta. Nappi löytö.
 

 

 

 

 

 
 
 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*