CATEGORIES
11.12.2013

Philippe le Bac

Inspo

Jos matkustat Shanghaihin, niin kannattaa todella etukäteen hieman miettiä, mitä siellä haluaa nähdä ja mitä ostoksia tarvitsee. Ostoskeskuksia on älytön määrä ja niitä nousee koko ajan vain lisää. Tähän päälle tulee vielä katu- ja nuorisomarkkinat, jotka ovat pullollaan tavaraa kengistä laukkuihin. Suuri osa juuri näistä markkinoiden tavaroista vastaa sitä hieman huonompaa laatua ja siksi kannattaa pitää mielessä ostosten lyhyt elinikä, kun silmät kiiltää ostohulluutta. Jotain erikoisempia vaatekappaleita lähti kyllä markkinoilta mukaan!

Niinkuin aikasemmin jo kerroin, suosittelee äitini kuitenkin panostamaan kahteen asiaan Kiinan ostoksissa, cashmere ja makeanveden helmet. Helmimarkkinoista blogissa vielä oma juttunsa myöhemmin! Tämä ranskalainen merkki, Philppe le Bac, on pariisittarien suosima vaatemerkki ja kategorioituu siihen vähän hintavampaan luokkaan. Tämän vaatemerkin vaatteet tehdään kuitenkin Kiinassa ja siksi Shanghaista ostettuna vaatteet ovat huomattavasti edullisempia! Todellinen steal löytö. Äiti kertoikin, että Philippe le Bacin liike onkin täynnä aina pariisittaria.

Tätä korallinväristä cashmerepuseroa tulen käyttämään varmasti vuosikaudet. Kesällä aion yhdistää sen johonkin printtikellohameeseen ja mega siroihin korkkareihin.

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*