CATEGORIES
17.12.2013

Kurkistus kevääseen

Inspo

Kaiken jouluhössötyksen keskellä ajattelin repäistä teidät hetkeksi jo kevään tuuliin. Joulussa ja uudessa vuodessa onkin parasta se, että niiden jälkeen ollaan jo voiton puolella ja menossa kesää kohti!

Toissa viikolla julkaistiin Mary-Kate & Ashley Olsenin BikBok -malliston kolmas ja viimeinen julkaisu. Tilaisuudessa tuotiin teeman mukaisesti erilaisten tyylisiskosten tyylejä esille. Sisarusparit saivat stailata kokoelmasta omat lookkinsa ja sitten valintoja analysoitiin siskosten puolesta. Minun ja isosiskoni lisäksi tilaisuudessa olivat mukana Khalifan siskokset Tea ja Sueda. Myös kolmas sisaruspari Maryam ja Shadi Razavi osallistuivat lanseeraukseen videon muodossa, koska olivat valitettavasti estyneet pääsemästä paikalle.

Mallisto on todella raikas ja poikkeaa mielestäni paljon aikaisemmista drop 1 ja drop 2 -kokoelmista. Neutraalit ja harmoniset värit vallitsevat läpi koko kokoelman. Kevään henkäys näkyy ehdottomasti näissä kappaleissa.

Oma valintani oli siro-olkaiminen mekko ja kontrastiksi muheva paksu neule. Vasta myöhemmin malliston lookbookkia selaillessa tajusin, että stailasin oman asuni täysin samalla tavalla kuin yllä olevassa kuvassa. Keväänä kovaa huutoa tulee olemaan kaikki hennot alusvaatemaiset mekot, joten siksi päätin napata tämän kappaleen repertuaariini. Siskoni valinnat olisivat itseasiassa olleet myös minun makuuni! Harvoin käy niin, että tykästymme samoihin kappaleisiin hänen ollessa paljon klassisempi ja minä enemmän boheemi/rock-henkinen pukeutuja. Asun revityissa farkuissa aina kaikki kesät.

Tässä vielä upeat Tea ja Suad Khalifa omissa kokonaisuuksissaan.

Postaukset kuvat: www.bikbok.com & Hanna Väyrynen

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*