CATEGORIES
16.5.2014

Summer shoes

Inspo

Seuraavaksi toivepostaus kengistä! Kesän kynnyksellä ajattelin esitellä teille kaikki kengät, jotka olen haalinut komerooni tässä kevään aikana. Kokoelmaan kuuluu usempi pari sandaaleja, yhdet slip on -kengät, yhdet remmikorkkarit ja yhdet mustat nilkkurit korvaamaan Acnen Trackseja kesäkauden ajaksi.

Rakas isäni oli lukenut blogistani tästä terveyssandaalibuumista ja toi minulle tuliaisiksi Ranskasta oikeat Birkenstockit! Hän oli osannut vielä äitipuoleni kanssa valita minulle aivan upeat yksilöt, nimittäin kiiltävän mustat Birkenstockit.

Jokainen pari on tällä hetkellä lempparini, enkä osaa sanoa mitä näistä tulen käyttämään kesällä eniten. Tähän mennessä sandaaleille kelit ovat olleet vielä liian kylmät, joten Hennes & Mauritzilta saadut python slip on -kengät ovat olleet eniten käytössä Espritin nilkkureiden kanssa. Molemmat H&M:n kengät iskevät kauppoihin kesäkuussa!

Mikä on sinun lempiparisi?

*H&M kengät saatu

Myös yhdet toiset kengät tuli ostettua eilen Helsingin Luxbagista... Nämä yksilöt ansaitsevat ihan oman postauksensa, joten niistä lisää viikonloppuna!

Have a good one!

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*