CATEGORIES
22.2.2017

MADRID FASHION WEEK

Fashion

Muotiviikot ovat tulleet aika tutuksi tässä muutaman vuoden aikana, mutta on aina yhtä kutkuttavaa kokea ne täysin uudessa kaupungissa! En oikein tiedä mitä edes odotin Madridin muotiviikoilta, mutta tässä vähän havaintoja.

  • Tapahtumapaikkana toimi yksi iso messuhalli, joka oli jokseenkin yllättävää. Yleensä näytökset ovat ripoteltu ympäri kaupunkia erilaisiin lokaatioihin, kuten hotellien juhlasaleihin, museoihin ja puutarhoihin. 
  • En nähnyt messuhallin edustalla yhtään perinteistä "street style" kuvaushärdelliä. Kaikki vaan kävelivät suoraan sisään. 
  • Pukeutuminen oli aivan laidasta laitaan. Pystyn yleensä arvaamaan näytöksien tyylin ja hengen sinne valuvan yleisön perusteella, mutta nyt olin kyllä aivan pihalla. Ainakin siinä vaiheessa kun astuimme messuhalliin sisään.
  • Messuhallissa oli selvästi paljon muutakin jengiä, kun pelkästään muotidiggareita. Koko tapahtuma vaikutti olevan enemmänkin sellainen paikallisten "IT-tyyppien" kokoontumisjuhla. Ihmiset joivat ja juhlivat. Iso osa olisi tuskin edes mennyt katsomaan näytöksiä ellei juoma-aluetta olisi aina tyhjennetty näytöksien ajaksi. 
  • Maria Ke Fisherman popitti näytöksessään täysillä Darudea ja yleisö näytti rakastavan sitä. Torilla tavataan.
  • Ihmiset eivät olleet ilmeisesti poistuneet tapahtumapaikalta koko päivänä, koska cocktail-palojen saapuessa kaikki rynnivät tarjoilijoiden kimppuun ihan Walkind Dead -hengessä. Muutamasta lihavartaasta taisteltiin ihan kunnolla.
  • Custo Barcelonan näytös oli äärimmäisen suosittu ja sinne saapui selvästi jengiä myös takaovien kautta. Tämä näytös oli myös oma lempparini (ko. postauksen kuvat).
  • Paikalliset ovat manjana manjana -kulttuurista huolimatta todella täsmällistä muotikansaa, sillä kaikki näytökset alkoivat ajallaan. Tämä on todella poikkeuksellista.

//Some snapshots and feelings about Madrid Fashion Week! It was a totally different experience for me, since this was the first spanish fashion week I've ever attended. Was really surprised how big the event was and how much different looking crowd it gathered. So many different styles in one place. I was totally overwhelmed, but loved it anyway. Cool vibes!//

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*