CATEGORIES
30.8.2016

OFF TO STHLM FW

Fashion

Pictures from Copenhagen Fashion Week 

Tällä hetkellä kotona vallitsee ihan tajuton kaaos, sillä pakkaaminen on aivan kesken ja parin tunnin päästä pitäisi olla kentällä ja nokka kohti Tukholman muotiviikkoja! Silti istun tässä koneella ja oletan, että vaatteet jotenkin taianomaisesti kävelisivät tuonne laukkuun. 

Lähdemme Tukholmaan Julian ja Jekun kanssa Zalandon vieraina, mutta tapaamme siellä myös Saran ja Mariannan, ketkä matkustivat paikan päälle jo eilen. Luvassa on taas siis muutama muodin ja inspiraation täyteinen päivä! Ainakin itselle kaikki inspiraatio on nyt erittäin kaivattua, sillä viime aikoina pukeutuminen on ollut joka päivä kunnon taistelua. Mikään ei tunnu oikein hyvältä päällä. Noh, näitä kausia tulee. Ehkä näiden päivien jälkeen fiilis on taas eri!

Näytöslavojen lisäksi kunnon silmäkarkkia ovat kaikki näytösvieraat, keitä tuijottelen yleensä jopa malleja enemmän. Yritänkin taas saada teille muotiviikkojen asukuvia napattua mahdollisimman paljon. Yleensä vieraat saapuvat näytöksiin 5 minuuttia ennen h-hetkeä ja siinä kymmenien katuvalokuvaajien joukossa on vähän hasardia välillä napata kuvia, kun itsekkin pitää varmistaa vielä pääsy sisään. Onneksi suurin osa vieraista nimenomaan haluaa tulla kuvatuksi ja varaavat siihen myös hieman aikaa. 

Palataan siis pian Tukholmasta!

//Off to Stockholm Fashion Week with Zalando! Going to be a few hectic, but fun days.//

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*