CATEGORIES
12.9.2018

PANTS SOLUTION

Fashion

*KAUPALLINEN YHTEISTYÖ LINDEXIN KANSSA
Kaikilla meillä on varmasti yhdet tai muutamat lempihousut, jotka saavat paljon enemmän huomiota, kuin toiset kaksilahkeiset ystävämme. Jos istuvuus ja malli vaan istuu, niin tottakai sitä kallistuu aina uudestaan ja uudestaan samaiseen housupariin! Itselleni housuissa on ainakin tärkeintä juuri mukavuus, istuvuus ja helppokäyttöisyys. Olen jopa käyttänyt ihan puhki mm. muutamat lempifarkut sekä -housuni tästä syystä. Silloin on kyllä käynyt mielessä, että miksi ihmeessä en vaan ostanut toista samanlaista paria silloin kun niitä oli vielä saatavilla.

Tähän sekä moniin muihin housuongelmiin Lindex on kehittänyt ratkaisun, nimittäin PANTS SOLUTION -housuoppaan. Housuopas sisältää useita eri housumalleja kaikille eri kehomalleille (mm. AVA, LYKKE, IRIS, NOMI, BELLA), jotka pysyvät aina samana sesongista toiseen! Mallien värit ja kuosit vaan vaihtelevat sesonkien mukaan, joten malleissa ei tosiaan tarvitse tyytyä aina siihen perinteiseen mustaan vaihtoehtoon. Tässä postauksessa esittelenkin omia poimintojani Lindexin syksyn housuvalikomasta ja niitä PANTS SOLUTION -housumalleja, jotka sopivat parhaiten omalle kehotyypilleni.
VERA on yksi Lindexin farkkumalleista, jossa on korkea vyötärö sekä kapea skinny fit istuvuus. Olen kehonmalliltani aika suora, josta johtuen esimerkiksi matalavyötäröiset farkut eivät vaan kertakaikkiaan sovi minulle. Minulla on niin kapea lantio, että ne vaan korostavat kapeaa lantiota ja suurentavat keskivartaloani. Korkeavyötäröiset farkut sen sijaan antavat minulle vähän vyötäröä ja muotoa! Tässä mallissa plussaa on myös hyvä viisitaskumalli, joka imarteli kivasti myös takapuolta. Rakastan näissä housuissa myös näitä kulutettuja yksityiskohtia ja ihanaa harmaata sävyä! Täydelliset syysfarkut. VERA farkkumallista minulle istui parhaiten koko 36.

IRIS Slim housut ovat myös kapeaa mallia, joissa on nilkkapituiset lahkeet ja normaali vyötärö. Tämä malli on super mukava päällä, mutta silti jotenkin todella skarppi! Täydelliset housut esimerkiksi työtapaamisiin ja kaupungille. Näissä housuissa ihastuin erityisesti tähän vaaleanharmaaseen ruutukuvioon. Tästä mallista minulle istui parhaiten koko 38, vaikka normaalisti olen kokoa 36. Jotenkin rennompi istuvuus miellytti silmääni enemmän.
AVA Tapered housuissa on kapenevat lahkeet ja normaali vyötärö. Nämä housut ovat todella rennonmalliset ja ovat siksi täydelliset esimerkiksi vapaa-ajan viettoon! Ekstra rennot ja mukavat näistä tekee vielä joustava vyötärönauha. Nimesinkin nämä housut "brunssi housuiksi" haha. Tässä AVA housumallissa eniten ihastutti tämä mustavalkoinen kuvioitu kangas. Tämä housumalli on mielestäni aika reilu ja siitä paras istuvuus ainakin itselläni olikin XS koko.
ELLIE Tapered High housuissa on korkea vyötärö, kapenevat lahkeet, laskokset ja ne sopivat todella hyvin mielestäni niin juhlaan kuin arkeen. Arkena housujen pariksi sopii hyvin neuleet, topit ja kauluspaidat, mutta esimerkiksi juhlakäytössä voisin yhdistää näihin lyhenmallisen crop top -paidan housujen todella korkean vyötärön vuoksi. Siihen vielä korkkarit ja voilá! ELLIE housumallista minulle istui parhaiten koko 34.

Kuten siis ehkä huomasitte tekstiä lukiessa, niin housujen koko vaihteli ainakin minulla aika paljon mallista riippuen, niin suosittelen kerran kokeilemaan eri malleja ja kokoja päälle ja sen jälkeen pistämään muistiin mikä on täydellinen pari juuri sinulle! Kun siis kerran löydät kaikista Lindexin eri housumalleista itsellesi sopivan mallin ja koon, niin sinun ei koskaan tarvitse esimerkiksi enää sovittaa ko. housuja. Ne ovat täysin samaa muottia, kuin edellisetkin.

Lindexin PANTS SOLUTION palvelee myös loistavasti heitä, ketkä eivät ehkä välitä niin housuostoksista ja niiden kokeilusta. Kerran kun vaivan jaksaa tehdä, niin se on siinä. Tiedän, esimerkiksi nyt, että jos kaipaan täydellisesti istuvia farkkuja, niin voin vaan kävellä Lindex -liikkeeseen ja ostaa mitä tahansa sävyä olevat VERA farkut 36 koossa. Tämä helpottaa myös ihan älyttömän paljon nettishoppailua jos etsinnöissä on jotkut tietyn malliset ja sävyset housut. 

Tutustu kaikkiin muihinkin Lindexin housumalleihin, väreihin ja kuoseihin tästä.

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*