CATEGORIES
18.12.2016

SWISS CLINIC SKIN RENEWAL

Skincare

Photos by Hanna Väyrynen

*Kaupallinen yhteistyö: Swiss Clinic

Swiss Clinic Renewal -tuotteet olivat minulle aikaisemmin tuttuja ainoastaan sosiaalisesta mediasta ja varsinkin tuttujen bloggaajien postauksista. Muistan mm. joskus lukeneeni Vilman postauksen aiheesta. Mietin silloin, että haluaisin itsekin testata, millaisia vaikutuksia tälläinen kotikeinoinen mikroneulaushoito saisi aikaan!

Tämä innovatiivinen hoito on suunniteltu erityisesti aknearpien, ryppyjen ja hienojen juonteiden hoitoon. Minulla ei koskaan ole ollut mitään suurempia iho-ongelmia (muutamia ikäviä e-pilleri kausia lukuunottamatta), joten aknearpien hoito ei ole omalla kohdallani tarpeellista. Olen kuitenkin viime aikoina kiinnittänyt enemmän ja enemmän huomiota iholla esiintyviin pieniin juoviin, jonka vuoksi halusin nyt vihdoin testata hoitoa ja katsoa jos saisin sillä hieman lisää elastisuutta, hehkua ja kimmoisuutta ihoon. Ei tässä mitään teinejä enää kuitenkaan olla. 

Swiss Clinic Renewal -kitin ideana on perinteisen mikroneulauksen tavoin tehostaa ihon uudistumista sekä kollageenin syntyä tekemällä ihoon pieniä mikrokanavia Skin Roller -ihorullan avulla. Ihorulla sisältää 540 kirurginteräksestä valmistettua pientä mikroneulaa, jotka tekevät ihoon näitä mikrokanavia (mikroreikiä). Tästä sitten alkaa ihon oma luonnollinen paranemisprosessi, joka luo uutta ihoa ja näin edesauttaa mm. juuri juonteiden häivyttämisessä.

Ihorullaa pitää rullailla huolellisesti puhdistetulla iholla muutaman minuutin ajan vertikaalisesti sekä horisontaalisesti parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Rullailu tuntuu iholla kihelmöivältä, mutta ei satu. Ainakaan jos aloittaa hellävaraisesti, kuten minä! Ihoni on sen verran herkkä, että testailin rullaa aluksi todella varovaisesti, mutta nyt olen uskaltanut jo lisätä vähän tehoa. Hoidon jälkeen iho kyllä punoittaa hetken aikaa, joten suosittelen tekemään hoidon illalla ennen nukkumaanmenoa.

Ihorullauksen jälkeen iholle levitetään rauhoittava ja hoitava Rejuvenating -seerumi. Seerumi stimuloi uuden ihon luomista ja palauttaa ihon normaalin kosteustasapainon. Pienten mikrokanavien ansioista seerumi myös imeytyy tehokkaammin ihoon. Muista muuten myös aina desinfioida ihorulla Swiss Sanitizing Spray -desinfiointiaineella aina sen käytön jälkeen!

Hoito suositellaan tekemään 5-7 päivän jaksoissa ja aina pieni tauko hoitojaksojen välissä. Minulla on nyt ensimmäisen viikon hoitojakso takana ja huomaan kyllä selvästi ihon hehkun voimistuneen ja ihon jotenkin hieman kiristyneen. Otsan juovissa en ole vielä huomannut radikaalista eroa viikon käytön jälkeen, mutta jos ihon kimmoisuus alkaa näin nopeasti paranemaan, niin uskon juovienkin vähentyvän tässä hoitokausien edetessä! Tästä saisi kyllä myös ihanan joululahjan vaikka siskolle, äidille tai ystävälle.

ALEKOODI

Saankin nyt antaa teille pienen -15% joulualennuskoodin www.swissclinic.fi verkkokauppaan, jos tuote alkoi kiinnostamaan! Koodi  KIRA15  on voimassa ainoastaan tänään sunnuntaina 18.12, sillä jos tilaat tuotteet tänään, ne ehtivät vielä jouluksi perille.

Swiss Clinic Renewal 99€ TÄSTÄ

Swiss Clinic Sanitizing spray 12€ TÄSTÄ

 
6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • madsanna

  Ooh, mistä oot hommannu tuon meikkipeilin? Oon yrittäny ettiä pitkää samanlaista! :)

 • Tiia

  Tilattu! :) Ostopäätöksen viimeisteli Peta:n logo Swiss Clinicin nettisivuilla! Otin 0,5mm piikeillä, koska olen nelikymppinen ja tässä vaiheessa tarvitsee jo enemmän tehoja. Onko sulla 0,2-millinen? Oletko kokeillut muiden seerumien tai tehoaineiden kanssa kuin tuon mukana tulevan?

  • Kira Kosonen

   Hienoa! Ja joo kyllä iso plussa brändille tuosta <3 Minulla on 0,2mm! Minulla tosiaan aika herkkä ja ohut iho, jonka vuoksi en usko että tartten 0,5mm piikeillä vielä vähään aikaan.

   Minulla on lisäksi päivittäisessä käytössä lemppari seerumini Lancomen Genefique ja huomaan, että sekin imeytyy nyt paremmin iholle hoitojen jälkeen. Itse rullaushoidon jälkeen käytän kyllä aina vaan Swiss Clinicin omaa seerumia!

 • Vivian

  Juuri ajattelin tässä sunnuntai aamuna lukea laitteesta lisää ja tilata sen. Alekoodisi tuli siis juuri oikeaan aikaan :) No nyt on tilaus tehty! Rauhallista sunnuntaita.

  • Kira Kosonen

   Ihanaa, että tuli hyvään saumaan! Rauhallista joulua sinnekin <3