CATEGORIES
24.9.2019

30 SEKUNNIN PIKAKAUNISTAJA

Skincare

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ FOREO
Olen tehnyt jo vuosia yhteistyötä ruotsalaisen FOREO brändin kanssa ja toivottavasti saan tehdä sitä vielä pitkään, sillä puhun aina todella mieluusti näiden tuotteiden puolesta. Lilan värinen LUNA 2 (sensitive) kasvoharja on ollut minulla lähes päivittäisessä käytössä jo varmaan kolmen vuoden ajan ja rakastankin sitä juuri sen takia, miten perusteellisesti se aina puhdistaa ihoni päivien päätteeksi olemalla kuitenkin tarpeeksi hellävarainen. Olen nimittäin joskus aikoinaan kokeillut myös muita kasvoharjoja ja ne eivät kyllä yhtään sopineet omalle herkälle iholleni. Päinvastoin tuntui siltä, että ne tekivät enemmän hallaa kuin hyvää. Tästä syystä kokeilinkin aikoinaan FOREOn kasvoharjaa vähän skeptisesti, mutta tykästyinkin siihen lopulta valtavasti.

FOREO kavoharjojen pehmeät sekä hellävaraiset silikoniset harjakset puhdistavat ihoa perusteellisesti värisemällä ja poistavat näin jopa 99,5% kaikista ihon epäpuhtauksista, meikistä sekä öljyistä vain 1 minuutin puhdistuksella. Sen tarkoituksena on jättää iho mahdollisimman puhtaaksi, jotta kaikki hoitavat sekä kosteuttavat ainesosat pääsevät imeytymään iholle paremmin. FOREOn tuotesarja on tänä päivänä todella laaja ja LUNA 2 kasvoharjan lisäksi minulla on käytössä myös mm. FOREO UFO kasvolaite, joka tekee todella tehokkaita ”pikakasvonaamioita”. Täydellinen pikakaunistaja, jonka ansioista iho saa nopeasti tehokasta kosteutusta ja jättää sen ihanan raikkaan sekä hyvinvoivan näköiseksi. En ole mm. ainut meidän taloudessa, joka on tähän laitteeseen tykästynyt. Toisena loistavana pikakaunistajana toimii nyt myös uusi FOREO LUNA mini 3 kasvoharja, jonka sain testiin muutama viikko sitten!
Tämä uusi LUNA mini 3 kasvoharja on LUNA 2 harjaani pienempi versio (täydellinen on the go) ja poikkeaa edellisestä FOREO LUNA mini mallista siten, että siihen on integroitu uusi kolmenkymmenen sekunnin GLOW BOOST -ohjelma, jota voi hyödyntää perinteisen 1 minuutin pesun rinnalla. LUNA mini 3:sen vähän pidemmät silikoniset harjakset ylettyvät syvemmälle ihohuokosiin syväpuhdistaen ne supertehokkaasti vain 30 sekunnissa, joka on täydellinen vaihtoehto tehokkaaseen puhdistukseen, silloin kun aika on kortilla. Loistava esimerkiksi aamuisin tai vaikka salitreenin päätteeksi!

Edellisten FOREO LUNA mini kasvoharjojen mukaisesti tässäkin mallissa on kaksipuoleiset harjakset, ohuemmat herkälle iholle ja paksummat normaali/sekaiholle, sekä super pitkäkestoinen akku (jopa 400 käyttökertaa 1,5h latauksella). Itse käytän pääsääntöisesti aina vaan ohuempaa harjaspuolta, mutta paksumpia harjaksia voi hyödyntää hyvin ihan vaan vaikka T-alueelle, jos iho on jostain syystä ollut erityisen öljyinen.
Vaikka kasvoharjaa suositellaan käytettävän aamuin sekä illoin, niin itse tykkään aamuisin puhdistaa kasvot ainoastaan vedellä tai miselivedellä. Hikoilun jälkeen sen sijaan jälkeen tykkään puhdistaa ihon kyllä perusteellisesti sekä tietty aina iltaisin kun on aika pestä meikit pois. Meikkien perusteelliseen pesuun tämä onkin ihan täydellinen apuväline. Voi hyvin pyyhkiä valkoiseenkin pyyhkeeseen kasvot ilman niitä meikkijämiä, kun on pessyt kasvot tämän avulla.

LUNA mini 3 tulee yhdistää ensimmäisellä käyttökerralla FOREO sovellukseen, josta näet kaikki FOREO laitteesi sekä niiden erilaiset käyttötarkoitukset sekä -ohjelmat. Ensimmäisen bluetooth yhdistämisen jälkeen laite toimii kuitenkin myös ilman sovellusta painamalla käynnistysnappulaa kerran perinteisen 1 minuutin pesuohjelman käynnistämiseksi tai kaksi kertaa 30 sekunnin GLOW BOOST -ohjelman käynnistämiseksi. Jos peset kasvot siis esim. suihkussa, niin et tarvitse kännykkää sinne mukaan.

Kosteuta vaan aluksi kasvot, lisää harjaksille putsaria, käynnistä laite ja aloita peseminen pyörivin liikkein. Muista myös kaulan alue! Pesun jälkeen, huuhtele kasvoharja vedellä (100% vedenkestävä) ja jätä kuivumaan seuraavaa käyttökertaa varten. Niin helppoa. 

Sen lisäksi, että laite puhdistaa kasvot perusteellisesti se toimii myös hyvänä kasvojen hierojana ja laittaa ainakin minulla nesteet kasvoilta hyvin kiertoon! Naama ei näytä niin pöhöttyneeltä enää pesun jälkeen ja hehkukin nousee kivasti aina pintaan, kun kaikki kuona-aineet pääsevät liikkeelle ja verenkierto vilkastuu. Ehdottomasti yksi salainen aseeni freesiä ihoa ajatellen.

FOREO tuotteisiin pääset tutustumaan tästä.

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*