CATEGORIES
15.5.2019

RAVINTOA IHOLLE INSIDE & OUT

Skincare

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ My Clarins
Mietitkö koskaan päivän päätteeksi mitä olet tänään syönyt ja miten olet ravinnut itseäsi? Entä mietitkö koskaan miten olet ravinnut ihoasi? Olen itse aina ollut kiinnostunut kauneusasioista tietynlaisella hyvinvointikulmalla ja olenkin vankka uskoja inside-out ideologiaan mitä tulee ihon hoitoon. On aivan yhtä tärkeää hoitaa ihoa sekä sisäisesti että ulkoisest ja siksi kiinnitän yhtä paljon huomiota ravintoasioihin kuin esim. ihonhoitotuotteisiin. Uskon myös siihen, että parhaat asiat hyvinvoinnille ja kauneudelle tulevat suoraan luonnosta, minkä takia oli kiinnostavaa lähteä testaamaan uusia My Clarins -tuotteita, jotka tukevat tätä ideologiaa!
Tuotteet ovat vegaanisia ja jopa 88% tuotteiden sisältämistä raaka-aineista on peräisin luonnosta. Niiden tarkoitus on ravita ihoa ulkoapäin aivan kuten ravitsemme itseämme myös sisältäpäin. Kaikki My Clarins -tuotteet sisältävät itseasiassa uuden Healthy Skin (In&Out) -nimisen kasviperäisen yhdisteen, joka auttaa ihoa pysymään hyvässä kunnossa. Tämä yhdiste koostuu kookosvedestä, joka tehostaa ihosolujen ravinnonsaantia sekä alppiruusu-uutteesta, joka taas tehostaa kuona-aineiden poistumista soluista. Muita tuotesarjassa käytettyjä luonnon vaikuttavia ainesosia ovat mm. akerola, moringa, viikuna, goji-marjat, vesimeloni, karitevoi sekä appelsiinikukkavesi, jotka yhdessä tuovat iholle ja sen toiminnoille tärkeää energiaa ja poistavat iholta sen tasapainoa häiritseviä tekijöitä. Vähän niin kuin päivittäinen vihersmoothie!
Koko My Clarins -tuotesarjan pääset kurkkaamaan kokonaisuudestaan tästä, mutta omat valintani ihotyyppini huomioon ottaen olivat Purifying cleansing gel, Refreshing hydrating cream, RE-FRESH-hoitovesi sekä Relaxing sleep mask -yönaamio. Puhdistustuotteiden sekä kasvovoiteiden lisäksi tuotesarjassa on muutama tehotuote, kuten PORE-LESS-hoitopuikko (pienentää näkyvästi ihohuokosia) sekä CLEAR-OUT-täsmähoitotuote epäpuhtauksille. Vaikka kuinka hyvää huolta pitäisi ihosta ja ravintoasioista, niin epäpuhtauksia tulee kyllä silti ihan kaikille ja tällainen täsmätuote on silloin kyllä varsinainen life saver! CLEAR-OUT on ihanan kevyt, mutta tehokas ja sitä levitetään suoraan iholle näpyn päälle kuivattamaan ja rauhoittamaan sitä. Suosittelen ehdottomasti testaamaan.

Hyvän kosmetiikan löytäminen omalle ihotyypille on ihon hyvinvoinnin kannalta tietty todella tärkeää, mutta mitkä muut asiat vaikuttavat ihomme hyvinvointiin merkittävästi? Tässä vähän muistilistaa.
HYVÄN IHON CHECK LIST

Ravinto - You are what you eat ei ole mikään turha sanonta ja iho kyllä aina palkitsee tai rankaisee sen mukaan mitä suuhusi laitat. On todella tärkeää antaa soluille niiden kaipaamia ravintoaineita ja siksi nyrkkisääntöni onkin juoda aina 1 vihersmoothie päivässä. Oma vihersmoothie koostuu yleensä pinaatista, lehtikaalista, viherjauheesta, sitruunamehusta, mangosta, banaanista ja kookosvedestä.

Lisäravinteet - Elämä on kiireellistä ja välillä voi olla vaikeaa keskittyä täydellä teholla ruokavalioon ja joitain ravintoaineita on myös vaikea saada pelkästään ruoasta. Siksi suosin päivittäin myös lisäravinteita ja oman ihoni ”cocktail” onkin sinkki + kollageeni + msm + maittohappobakteerit + omega rasvahapot + D ja C-vitamiini. Tiesitkö, että mm. My Clarins -tuotteissa hyädynnetty gojimarjauute ja akerolansiemenuute sisältävät myös hurjan määrän C-vitamiinia?
Urheilu - Hikoilu auttaa poistamaan tehokkaasti kuona-aineita kehosta ja näin vaikuttaa positiivisesti myös ihomme hyvinvointiin. Urheilu auttaa poistamaan kehosta myös stressihormoneja, jotka voivat usein olla se isoin paholainen esimerkiksi näppyjen synnyssä.

Antistress - Kuten äsken jo mainitsin, niin yksi ihon isoin vihollinen on stressi ja siksi olisi tärkeää yrittää löytää kiireellisen elämän keskeltä aikaa myös rauhoittua ja rentoutua. Pieni iltakävely tai meditaatio-hetki iltaisin voi tehdä ihmeitä mielen lisäksi myös iholle.

Uni - Kauneusunet eivät ole vitsi. Yöunien aikana iho tekee isosti töitä ja uudistuu, joten sille on hyvä antaa aikaa. Pienten lasten äidit haluavat tässä vaiheessa varmaan kuristaa minut ja ymmärrän, että hyvät yöunet eivät kaikissa elämänvaiheissa vaan yksinkertaisesti ole mahdollista. Itse astun varmasti joskus myös samaan kuoppaan ja sit ihmetellään mitä tehdään.

Hygienia - Yksi isoin AHAA-elämys mitä on tullut ihonhoitoon joskus oli bakteeripesäkkeiden välttäminen. Tätä ei ole julkiset tilat, vaan ihan ne kotoa löytyvät asiat, kuten tyynyliina, kasvopyyhe ja meikkisiveltimet. Näiden asioiden huolellisesta ja säännöllisestä puhdistuksesta huolehtiminen teki ainakin itselleni ison muutoksen joskus. Nykyään pesen ja vaihdan oman tyynyliinan ja kasvopyyhkeen vähintään kerran viikossa, mutta yleensä jopa kaksi. 

Ihonhoitotuotteet - Meitä on yhtä monta ihotyyppiä mitä meitä on ihmisiä ja kaikki ovat erilaisia. On tärkeä löytää juuri itselle toimivat tuotteet ja ne löytyvät ainoastaan ajan ja kokeilun kautta.  Iho myös muuttuu jatkuvasti ja tarvitsee eri asioita eri vaiheissa, mutta yksi asia on varma. Iho tulee aina tarvitsemaan hyviä ravintoaineita voidakseen hyvin. 

My Clarins -tuotteet ovat nyt saatavilla mm. Sokos-tavarataloissa ja jokainen My Clarins -tuotteen ostaja saa matkakokoisen RE-CHARGE Relaxing Sleeping Mask 15ml -yönaamion kaupan päälle (arvo n. 10 €). Etu on voimassa Sokos.fi -verkkokaupassa ja Sokos-tavarataloissa. Lahjatuotetta saatavilla rajoitettu erä ja sen saa My Clarins -ostoksen yhteydessä toukokuun ajan.

1 comments

Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

  • Petra

    Hei, mitkä omega rasvahapot sinulla on käytössä? Tai itseasiassa minua kiinnostaisi tietää kaikki lisäravinteista, kasvo- ja hiustuotteisiin mitä käytät. :D Olisiko mahdollista saada joskus postaus näistä? Sinulla on käsittämättömän upeat hiukset ja iho, ja mielelläni kuulisin vinkit juuri sinulta.