CATEGORIES
2.9.2013

My Basic Beauty Products

Skincare

Paljon on tullut kysymyksiä kauneudenhoidostani ja siihen liittyvistä tuotteista. Vaikka pukeutumisessa tykkään olla särmikäs, niin kaiken sen alta löytyy kuitenkin se perussuomalainen Elovena-tyttö. Liputan aina luonnollisuuden puolesta, mitä tulee kauneudenhoitoon ja meikkeihin. Ehkä osittain tämän takia olen ihastunut supisuomalaiseen Lumeneen. Lumenen tuotteista olen löytänyt omalle herkälle pohjoismaiselle hipiälleni todella toimivia tuotteita.
 
Lumenen Radiant Touch -sarjasta käytän raikastavaa puhdistusvoidetta ja kasvovettä aina aamuisin ja iltaisin. Nämä toimivat hellinä, mutta tehokkaina ihonpuhdistajina. Varsinkin kesällä nämä tuotteet ovat pitäneet ihoni loistavassa tasapainossa ja antaneet iholle sellaista kesänhehkua.
Radiant Touchin -sarjan kirkastava naamio & mikrokuorinta on tällä hetkellä ehkä eniten käytetyin kasvonaamioni. Mikrokuorinta on tarpeeksi hellävarainen omalle ihotyypilleni eikä ärsytä ihoa samalla tavalla kuin peruskuorintavoiteet. Teen naamion noin kerran viikossa ja saan näin tehostettua kirkkaan ja kuulan ihon ylläpitoa. Ihoa ei ole kuitenkaan missään nimessä tarkoitus ylihoitaa, joten jos naamiolle ei ole tarvetta jätän sen väliin.
 
Sensitive Touch -sarja oli alunperin se mikä minut sai koukuttumaan Lumenen tuotteisiin. Minulla on tosiaan herkkä couperosa-tyylinen iho. Pintaverisuonet ovat esillä poskissa ja nenänpielissä ja niitä varten tarvitsen oikeat rauhoittavat tuotteet. Pitkään kokeilin ja etsin oikeanlaisia tuotteita ennenkuin äitini osti minulle kyseisen sarjan perusvoiteet kokeiluun. Kuukauden päästä huomasin ihoni vahvistuneen ja punoituksen helpottuvan. Total comfort rauhoittava kosteusnaamio on loistava silloin kun ihoa kiristää ja tunnet tarvitsevasi hieman lisäkosteutusta.

Nyt talven tullessa käytän varmaan taas enemmän ja enemmän Sensitive Touchin -sarjan tuotteita, koska Suomen pakkaset ja tuulet aiheuttavat jos jonkinlaisia haasteita iholleni. Näistä tuotteista olen löytänyt oivia taisteluaseita kovaa talvea varten.

Syväpuhdistava turvenaamio on yksi tuote rasvoittuvan ihon sarjasta, joka sopii myös itselleni. Naamio on loistava silloin kun stressi, hormonit, ruokavalio, vähäinen uni tai mikälie syy aiheuttaa kasvoille epäpuhtauksia. Herkkä ja kuivakin iho "kukkii". Tämä tuote saa viljapellot rauhoittumaan ;)
 
5 min SOS cream on juurikin sitä, mitä sanoo. Life saver esimerkiksi saunan tai salitreenin jälkeen, kun naama muistuttaa puttepossun kuontaloa. Tehovoide tuo punoituksen alas, jolloin meikkaaminenkin sujuu ilman lapsenomaisia kiukunpuuskia. Voide on myös erinomainen suoja silloin kun lähtee ulkoilemaan talvipakkasilla. Muille herkkäihoisille vinkki: saunassa pidä kasvoilla märkää pyyhettä, niin verisuonet eivät pääse ärsyyntymään yhtä pahasti.
 
Kaikenkaikkiaan kauneudenhoidossa on tärkeätä löytää juuri omalle ihotyypille sopivat tuotteet. Monet kosmetologit pystyvät auttamaan tässä esimerkiksi ihoanalyysin avulla. Monesti näpyistä kärsivät ihmiset olettavat automaattisesti ihotyyppinsä olevan rasvainen, kun näpyt saattavat johtuakkin ihon pintakuvuudesta! Jos olet eri tuotteiden kierteessä ja et löydä ihollesi tasapainoa niin konsultoi ammattilaisia.
 
Muutama nyrkkisääntö kauniiseen ihoon on kuitenkin kaikille aina sama, vesi, ravinto ja lepo. Juo vettä enemmän kuin jaksat. Itse pyrin juomaan aina noin 2-3 litraa vettä päivässä, enimmäkseen aina aterioiden välissä. Syö puhtaasti ja terveellisesti sekä muista levätä tarpeeksi. Yöllä ihosolut uudistuvat ja siksi "kauneusunet" eivät ole missään nimessä mikään myytti.
 
Kommenttiboksiin voi esittää lisäkysymyksiä/toivepostauksia liittyen kaikkeen kauneudenhoitoon. Tällä viikolla tulee hieman ensimakua urheilutottumuksistani, ravintotottumuksistani sekä esittelen muutamat "luxus" kauneudenhoitotuotteet, joihin tykkään panostaa.
 
 

 

 

 
 
 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*