CATEGORIES
9.6.2018

KOSTEUTTA KOSTEUTTA KOSTEUTTA

Skincare

Kaupallinen yhteistyö: Vichy
Olen oppinut äidiltäni paljon asioita kauneudenhoitoon liittyen jo ihan pikkutytöstä saakka, mutta yksi oppi on ollut kyllä aina yli muiden. Ihon perusteellinen kosteutus. Olenkin koko ikäni lätrännyt kaikennäköisiä purkkeja äitini ja siskojeni kanssa yhdessä ja uskon, että tämän seikan vuoksi iho onkin pysynyt kauttaaltaan niin hyvässä kunnossa. Toki kasvojen alueella on ollut kaikenlaista vuoristorataa hormoonipyrähdysten vuoksi, mutta noin yleisesti on iho pysynyt aina hyvinvoivan näköisenä.

Mitä enemmän ikää tulee kuitenkin mittariin, niin sitä tärkeämmässä roolissa se kosteutus vaan on. Nykyään kosteusvoide kulkee mukana melkein ihan kaikkialla minne menen ja aamu/iltarutiinien lisäksi kosteutan ihoa aina erikseen myös urheilemisen jälkeen, matkustaessa tai ollessani tietokoneella pitkään. Tiesittekö, että iho menettää normaalisti päivässä keskimääräisesti aina 500ml vettä ja 1 tunnin hikiliikunnan aikana jopa 1,5l lisää? Siihen päälle vielä lentokoneessa istumiset, niin ei ihme, että kosteusvoide ja vesipullo ovat nykyään parhaat kaverini.
Omalle iholle toimii parhaiten kevyet, herkälle iholle sopivat, superkosteuttavat tuotteet ja Vichyn Aqualia Thermal tuotteet täyttävätkin erinomaisesti nämä kaikki kriteerit! Oma ihoni on nimittäin sen verran ohut ja herkkä, että mitä tahansa rasvaa siihen ei kyllä tungeta. Vichy on apteekkisarja ja nämäkin tuotteet ovat 97% luonnollista alkuperää olevista aineista, joten oma hipiä kyllä kiittää. Koko Aqualia Thermal -sarja on uudistunut, mutta omassa käytössä on nyt ollut Aqualia Thermal -seerumi sekä Aqualia Thermal light -kasvovoide, joka on saatavilla joko 50ml purkissa tai superkätevässä 30ml tuubissa, joka näkyy alla olevassa kuvassa. Tämä tuubi on ollut todella helppo kuljettaa mukana kaikilla lentomatkoilla ja mm. salikassissa, joten ehdottomasti uusi lemppari beauty bagissa. Loistava ihon superkosteuttaja.

Nämä Vichy uutuudet takaavat iholle jopa 48 tunnin kosteutuksen ja ovat koostumukseltaan todella kevyitä, levittyvät helposti iholle ja jättävät todella pehmeän ja hyvän pinnan. Iho tuntuu kyllä välittömästi kosteutetulta eikä se jää kuitenkaan kiiltämään. Siksi esimerkiksi kosteusvoide on kiva levittää treenin jälkeen iholle ja lähteä kotiin meikittä ilman sellaista megokiiltoa naamassa. Aqualia Thermal seerumi on nyt sitten enemmän osana aamu/iltarutiinejani vielä teholisänä kasvovoiteen alla, mutta harvemmin jaksan sitä kantaa erikseen mukana. Kätevyys kunniaan!

Nyt kun kesällä tulee oltua paljon auringossa, hikoiltua ja esim. saunottua, niin muistakaa siis kosteutus, kosteutus ja kosteutus! Paljon vettä sisäisestä ja ihania helliviä tuotteita hipiälle siihen päälle. 

Lisää tietoa Vichy Aqualia Thermal tuotteista löydät Yliopiston Apteekin sivuilta täältä.

#hydrationgoals #aqualiathermal

Pictures by mom & sis <3

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*