CATEGORIES
1.3.2014

Protect the skin you’re in

Skincare

Auringossa tuli tosiaan oltua yli kaksi viikkoa ja tietty käytetyin kosmetiikka tänä aikana oli aurinkovoiteet. Olenkin suosinut jo useamman vuoden ajan Clarinsin aurinkotuotteita.

Oma hipiäni on todella ohut ja reagoi helposti aina kaikkeen. Tarvitsenkin kasvoille ja decolteelle tarpeeksi tehokasta suojaa. Usein ongelmana on ollut se, että järeät aurinkovoiteet ovat samalla liian rasvaisia ja tukkivat ihohuokoset täysin. Tuloksena tietty näppylänaama. Clarinsin Sun Wrinkle Control Cream For Face on ratkonut minulle tämän ongelman. Voiteessa suojakerroin on 30, joten suojaa löytyy, mutta samalla voiteen koostumus on tarpeeksi kevyt ja antaa ihon hengittää. Tuloksena kauniisti päivettynyt ja auringosta nauttinut iho.

Miehelläni on ollut sama ongelma, mutta ihovoiteiden kanssa. Hänen ihonsa ei myöskään kestä öljyjä tai liian rasvaisia aurinkovoiteita. Vartalon iholle löysimmekin Clarinsilta ihan loisto aurinkosuihkeen Sun Care Oil-Free Lotion Sprayn. Aurinkosuihke imeytyy super nopeasti eikä jätä ihoa tahmaiseksi tai öljyiseksi. Myöskään vaatteisiin tai bikineihin ei jää niitä ikäviä öljytahroja. Koko purkki meni loman aikana, joten piti kuvata tyhjää pulloa!

Suosittelen näitä tuotteita kaikille lämpimästi. Ostamme yleensä aurinkovoiteet aina Helsinki-Vantaan lentokentältä ennen lomakoneeseen nousua.

Muistakaa myös aina tarkistaa aurinkorasvojen vanhentumispäivä! Useasti aurinkorasvoja säilytetään useita vuosia, mutta nekin tosiaan vanhentuvat ja menettävät ajan myötä tehonsa.

Itse suosin myös nykyään aurinkorasvoissa korkeita kertoimia kuten 30 ja 20. En enää harrasta sellaista hullua auringonpalvontaa pelkällä baby oililla. Tavoitteena on yhtä upea iho viisikymppisenä kuin äidilläni.

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*