CATEGORIES
26.4.2014

New In My Beauty Care

Skincare

Olen käyttänyt Lumenen tuotteita jo 14-vuotiaasta saakka. Äitini opetti minulle silloin ihonhoidon aakkoset puhdistuksen ja kosteutuksen osalta. Muistan hänen ostaneen minulle tuolloin juuri jonkun Lumenen puhdistusemulsion, kasvoveden ja -rasvan. Muistan tunteneeni itseni silloin todella aikuiseksi, koska katselin aina pikkutyttönä äitiäni ja hänen omia kauneusrutiinejaan ihaillen.

Eräs tuttuni siirtyi Lumenelle töihin tuossa talven aikana. Puhuimme joskus alkuvuodesta hänen kanssaan Lumenen tuotteista ja siitä miten olen käyttänyt varsinkin Lumenen Sensitive Touch -sarjaa jo tässä useamman vuoden ajan. Ystäväni kysyi minulta olinko ajatellut kokeilla Lumenen uutta LAB -sarjaa. Ihmeissäni kysyin häneltä eikä ko. sarja ole suunnattu +40 iholle ja sain vastaani ihmetteleviä katseita. Lumene LAB:in ideana on nimittäin toki nuorekkaan ihon edistäminen ja säilyttäminen, mutta itse Age Caring -puhdistustuotteet ovat tehty aivan kaikenikäisille. Tämän lisäksi Lumene LAB:ilta on erikseen 25+, 40+ ja 55+ ihonhoitolinjat, joista voi valita itselleen sopivat rasvat ja seerumit.

Jotenkin olin mieltänyt koko LAB -sarjan hieman vanhemman ihon hoitosarjaksi. Ehkä osuutta asiaan on ollut sarjan näkyvyys Mustat Lesket -sarjassa ja fakta, että oma äitini suosii ko. sarjaa aivan innoissaan.

Ystäväni osasi myös kertoa, että LAB -sarja voisi sopia minulle erityisen hyvin, koska se on apteekkituote eikä sisällä mitään turhia hajusteita tai lisäaineita. Ihoni on kovin herkkä ja siksi tarvitsen mahdollisimman hellävaraisen, mutta tehokkaan ihonhoitosarjan. Sensitive Touch -sarja on on ollut aivan loistava, mutta huomaan kuitenkin, että 27-vuotias ihoni tarvitsee jo hieman ennaltaehkäisyä ja hoitavampia rasvoja. Olen nyt testannut sarjaa kolmen viikon ajan ja se on ollut aivan mahtava! Jotenkin puhdistusvaahto puhdistaa tehokkaammin kuin Sensitive Touch -sarjan puhdistusemulsio ja tykkään myös todella paljon Age Preventing päivä- ja yövoiteen koostumuksesta. Kaikki sarjan tuotteet ovat jotenkin myös todella raikkaita. Niissä on hyödynnetty myös suomalaisen mustaherukan voimaa. Tämä sarja taisi tulla minulle jäädäkseen.

*Postauksen tuotteet saatu testiin Lumenelta

 

Tänä keväänä Suomen ELLE täyttää muuten 6 vuotta! Synttärinumero on nyt kaupoissa loistavaan synttärihintaan (2,90€).

Synttäreiden kunniaksi Elle tarjoaa teille myös kivan tilaustarjouksen:

 

Tilaustarjouksena 5 kk Elleä vain 14,90 € + kaupan päälle Lumenen meikkisetti

sis. Lumene Bright Now Vitamin C -silmänympärysvoiteen, Lumene Blueberry silmämeikkikynän

ja Lumene Blueberry Volume Black Crystal -mascaran (yhteisarvo 41 €)

Tilaussivustolle pääset tästä

 

Tilaussivustolla voitte osallistua myös arvontaan, jossa palkintona on 300 euron lahjakortti Minna Parikan liikkeeseen!

 

ONNEA ELLE!

 

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*