CATEGORIES
3.9.2017

FOREVER ALOE VERA

Skincare

Kaupallinen yhteistyö:Forever
Sain hieman ennen kesää yhteistyötarjouksen Forever brändiltä koskien heidän uutta Infinite -ihonhoitosarjaa ja kuten kaikissa yhteistöissäni tarvitsen aina jotain aiempaa koskeutuspintaa joko itse brändiin tai johonkin heidän tuotteeseen. Minulle tässä tapauksessa Forever oli oudolla tavalla todella tuttu ja samalla tuntematon, sillä olen vuosia käyttänyt säännöllisesti yhtä heidän tuotettaan, mutta en jostain syystä ole koskaan tajunnut miten suuri ja laaja tuotevalikoima heillä on oikeasti brändin takana. 
Tuote joka minulla on ollut käytössä vuosia on tämä Aloe vera gelly -voide, jota muistaakseni äitini joskus vuosia sitten suositteli auringon polttamaan ihoon. Huomasin sitten vuosien käytössä, että voide toimii loistavasti kaikkien muidenkin ihoärsytyksien hoitoon kuten esimerkiksi itikoiden puremista johtuvaan kutinaan. Voide on myös loistava SOS tuote silloin, kun iho on ekstra kuivan tuntuinen. Isoimmassa roolissa voide on kuitenkin minulla aurinkolomilla. Suosittelenkin lomilla pitämään geeliä jääkapissa ja levittämään sen illalla iholle viileänä ja tehokkaana after sun voiteena. Ihan parasta hoitoa kuumottavalle iholle!

Ei ole ihme, että juuri tämä tuote on se mitä minulle on aikoinaan suositeltu, sillä siihen kulminoituu melkein koko brändin synty ja kasvu. Forever Living perustettiin juuri aloe veran hoitavien ominaisuuksen innoittamana ja on jo vuodesta 1978 saakka pyrkinyt levittämään tämän tehokasvin sanaa. Idea siitä sitten vaan kasvoi ja nyt vuosikymmenien jälkeen yrityksen toiminta on laajentunut huomattavasti muihinkin kauneudenhoitotuotteisiin sekä esimeriksi lisäravinteisiin. Olenkin nyt kesän ajan testaillut Forever kauneudenhoitotuotteiden lisäksi myös Forever lisäravinteita, joista lemppareiksi on muodostunut Forever Fields of Greens -vihertabletit sekä Forever Active Probiotic -probiootit. Olen myös ollut todella tyytyväinen Infinite -ihonhoitosarjan tuotteisiin ja varsinkin sarjan mukana tuleviin kollageeni tabletteihin, mutta lisää niistä vähän myöhemmin.

Mites siellä, onko teille Foreverin tuotteet tuttuja?

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Anu

    Oon käyttänyt jo monen vuoden ajan useampaakin tuotetta ja tykkään kovasti! :) Iinalle täytyy kommentoida, että ne voiteet ovat TODELLA riittoisia, eli kannattaa ottaa ensin vähän ja vasta sitten lisätä, jos kokee tarpeelliseksi. Nimittäin oon ite ainakin saanut monesti juuri päinvastaista palautetta, eli että voiteet imeytyvät todella nopeasti. :)

  • Iina

    Mun täytyy tunnustaa, että mulla ei oo kokemusta kuin propolis voiteesta. Käytin kuiville ihoalueille ja en oikein lämmennyt hinta-laatu-suhteesta. Voide jäi ihon pinnalle pyörimään eikä imeytynyt kunnolla.
    Mutta en yhden tuotteen perusteella lähde todellakaan tuomitsemaan koko sarjaa.
    Tuota geeliä on minulle moni kehunut ja on kyllä hankintalistalla. Eka täytyy vaan täytyy tilata se aurinkoloma😉