CATEGORIES
15.2.2015

My Cushion Moments

Makeup

 

Muistatteko vielä postaukseni Lancômen Miracle Air De Teint -meikkivoiteesta? Muistin virkistämiseksi voit kurkata postauksen täältä. Hehkutin postauksessa löytäneeni maailman parhaimman meikkivoiteen. Nyt Lancôme on tuonut markkinoille aivan uudenlaisen tuotteen, jossa on kaikki samat upeat Lancôme -meikkivoiteen ominaisuudet, mutta äärimmäisen kätevässä, puuterirasian muodossa. Saannen esitellä teille uuden, Miracle Cushion -meikkivoidetyynyn!

Ominaisuudet

Miracle Cushion -meikkivoidetyyny on aivan uudenlainen mekkivoideinnovaatio, joka mahdollistaa nopean, kätevän ja raikkaan meikin loihtimisen missä vain ja milloin vain. Tässä meikkivoidetyynyssä yhdistyy BB-voiteen, meikkivoiteen ja -puuterin kaikki parhaat ominaisuudet! Yhdessä kauniissa rasiassa.

Ideana on yksinkertaisesti painaa puuterivipaa rasian sisään rakennettua meikkityynyä vasten ja taputella meikki iholle. Tuloksena on peittävä, mutta raikas ja ihanan kuulas meikki. Parasta tästä tekee sen, että täydellisen lopputuloksen saa niin nopeasti ja kätevästi ilman perinteisen meikkivoiteen kanssa läträämistä. Enkä tarvitse valmiin lopputuloksen saamiseen kolmea eri tuotetta, meikkisientä ja -siveltimiä. Siksi tämä on ehdoton uusi lempituotteeni kaikkiin maailman menoihini. Ja niitä on viime viikkoina riittänyt.

Täydellinen meikki kymmenessä sekunnissa

Viime viikkojen aikana on tullut matkustettua ihan ennätysmäärä ja esimerkiksi viime viikolla Cape Townissa kuvausryhmä seurasi meitä aamusta iltaan. Aikataulumme oli äärimmäisen tiukka ja koko ajan piti olla ns. "camera ready". Varsinkin aamulla peilistä katsoi todella unenpuutteesta kärsivä nassu ja aikaa valmistautua oli yleensä maksimissaan 5 minuuttia. Lancômen Mircale Cushion päätyikin olemaan koko reissuni hengenpelastaja, koska sain tehtyä loistavan meikkipohjan vain kymmennessä sekunnissa! Se oikeasti riittää. Haastan teitä kaikkia testaamaan. Tämän vuoksi aamuisin 5 minuuttia oli enemmän kuin tarpeeksi. Kerkesin jopa pestä hampaat, harjaamaan hiukseni ja lisäämään vähän ripsaria.

Raikas ja kestävä lopputulos

Teimme reissussa myös todella pitkää päivää ihan vuorokauden ympäri, joka näkyi kaikkien kasvoilta. Itse sain kuitenkin pariinkin otteeseen kommenttia siitä, miten freessin näköinen olin vaikka olimme esimerkiksi kuvanneet koko päivän rannalla kovassa tuulessa tai hikoilleet erilaisten aktiviteettien merkeissä. Salaisuuteni oli Miracle Cushion ja se, että pystyin pitkin päivää korjailemaan meikkiäni niin kätevästi. Miracle Cushion ei myöskään paakkuunnu iholle, vaan pysyy kuulaana ja raikkaana, vaikka sitä lisää päivän mittaan. Jokaisen korjauksen jälkeen iho näyttää mielestäni uudestaan meikatulta. Tämän vuoksi meikki muuttui pienellä lisäyksellä myös mahtavaksi iltameikiksi.

Tässä kohtaa on pakko antaa sivulauseessa myös kiitosta Lancômen Grandiose -ripsivärille, joka piti myös pintansa kaikissa meidän menoissa. Alla olevassa kuvassa olin juuri suorittanut erään äärimmäisen haastavan tehtävän, jonka aikana pari ilon/kauhun kyyneltä taisi vierahtää poskille. Yllätyin itse ainakin positiivisesti, kun vilkaisin tehtävän jälkeen peiliin.

Kätevyys

Lopputulos, ajansäästö, raikkaus ja kestävyys ovat kaikki Miracle Cushionin mahtavia piireitä. Parasta tuotteessa itselleni on tällä hetkellä kuitenkin sen kätevyys. Niin monta tuotetta yhdessä rasiassa ja niin helppo kuljettaa mukana. Lensimme esimerkiksi Cape Townista Pariisiin yölennolla ja käsilaukkuuni pakkasin meikeistä ainoastaan Miracle Cushionin, ripsarin ja huulirasvan. Matkustin yöllä ilman meikkiä ja yölennon jälkeen aamulla lentokoneessa riitti nopea Miracle Cushion käsittely ja ripsarin levitys väsyneille silmille. Tämä tuote on tehnyt elämästäni paljon helpompaa tässä hullussa menossa ja vaikka kuinka nautinkin kaikesta mitä nyt tapahtuu, niin silti naama ei meinaa aina pysyä perässä. Onneksi joku toinen on keksinyt puolestani ratkaisun.

Miracle Cushionia löytyy neljässä eri sävyssä, josta itselläni on tällä hetkellä käytössä sävy 04 Beige Miel. Sävy sopii täydellisesti hieman ruskettuneelle hipiälleni, mutta muuten taipuisin ehkä 02 Beige Rose -sävyn suuntaan. Myyntihinta liikkuu noin 50 euron tienoilla, mutta Miracle Cushionista on saatavilla edullisempi täyttöpakkaus, joka sisältää uuden meikkivoidetyynyn sekä applikaattorin ja ne voi kätevästi vaihtaa olemassa olevaan rasiaan!

Makeup made easy.

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*