CATEGORIES
15.11.2016

FAVORITE PARTY LIPS

Makeup

Photos by Julia Toivola

Maybelline New York / Vivid Matte Liquid - Nude Thrill

Mac Cosmetics / Longwear Lip Liner - Nice 'n' Spicy

Tässä tämän hetken lempiduoni huulille, kun lähden ulos! Ihastuin tähän Maybellinen nestemäiseen ja mattapintaiseen huulipunaan jo kesällä ja se on pitänyt siitä saakka vahvasti pintansa ykkösvalintanani kaikissa juhlamenoissa. Sävy on ihana ruosteinen nude, joka sopii ainakin omaan tyyliini ihan täydellisesti. 

Tämä puna muistuttaa paljon Kylie Jennerin kuuluisia "lip kit" mattahuulipunia ja siksi se valikoitui tietysti huulilleni myös Halloweenina, kun imitoin kyseistä neitokaista. Tarvitsin silloin huuliini hieman ekstravolyymia ja suunnistin rajauskynäostoksille. En yleensä käytä rajauksia huulissa, mutta nyt niille oli ehdottomasti tarvetta.

Olin kuullut kehuja Macin pitkäkestoisista rajauskynistä, joten suunnistin ekaksi heidän meikkipisteelleen Stockmannille. Myyjä osasikin valikoida minulle TÄYDELLISESTI lempipunaani sointuvan rajauskynän ja oma huuliduoni syntyi. Nyt rajaan huulet huomattavasti useammin, kun aiemmin! 

Vinkki: Levitä rajauskynää aina reippaasti myös huulten sisäpinnoille. Tämä tuo lisäkestoa levitettävään huulipunaan ja luonnollisuutta ilmeeseen. 

HUOMENNA LUMENEN PISTEELLÄ STOCKMANNILLA KLO 16-18

Olen muuten huomenna keskiviikkona 16.12 Helsingin keskustan Stockmannilla uuden Lumenen-pisteen avajaisissa klo 16-18 välisenä aikana puhumassa meikkaamisesta ja kauneussalaisuuksista yhdessä meikkiartisti Mariela Sarkiman kanssa! Tule ihmeessä siis paikalle, jos esimerkiksi innostuit Lumenen uusista upeista tuotteista tämän postaukseni myötä tai jos haluat lisää vinkkejä omiin meikki- ja kauneusruutineihin. Omasta kokemuksesta voin kertoa, että kaikki parhaat vinkkini ovat peräisin juuri alan ammattilaisilta, joten en malta odottaa, että pääsen pommittamaan Marielaa kaikilla kysymyksillä! Olisi ihana nähdä teitä kaikkia myös livenä.

P.S Lumene-postauksessa vielä muutama päivä aikaa osallistua upeaan tuotearvontaan!

//My favorite combo for party lips at the moment! Simply love this matte nude from Maybelline New York and now I also found a matching liner from Mac Cosmetics to go with it. My custom made lip kit inspired by Kylie Jenner, haha.//

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Mei

    Ihanan värinen! Pitääkin mennä testailemaan :-) tosin sun kasvoihin sopii takuulla mikä tahansa tuote, oot NIIN kuvankaunis!

  • Iina

    Wautsi mitkä pusuhuulet ?? Mulle tuli joku aika sitten pieni kyllästyminen huulikiiltoihin juurikin sen kiillon takia. Eli nyt täytyy mennä kemppariosastolle etsimään mattakiiltoa? Kivaa stockkapäivää huomiselle!