CATEGORIES
31.8.2016

CUSHION 2.0

Makeup

*Yhteistyössä Lancôme/ In collaboration with Lancôme

Puolitoista vuotta sitten tein teille postauksen meikkivoidetuotteesta nimeltä Lancôme Miracle Cushion. Olin silloin Kapkaupingissa kuvaamassa Nelly.comin mainoskampanjaa ja tämä pieni mukana kulkeva "meikkivoidetyyyny" oli aamujeni pelastaja, kun kuvauspäivät olivat aina 12-15h pitkiä. Pääset lukemaan postauksen tästä. Olin niin yllättynyt, miten nopeata meikkipohja oli tehdä tyynyn avulla, sekä miten raikkaana meikki pysyi koko pitkän päivän ajan. Siitä saakka on Miracle Cushion kulkenut mukanani varsinkin kuvauspäivien aikana ja työreissulla. Varsinkin täällä muotiviikkojen hälinässä kaikki nopeat ehostuskeinot tulevat kyllä tarpeen! Se löytyy myös toimistomme naistenvessasta pienestä "freessauskoristani". Ehdottomasti yksi luottotuotteeni.

Nyt Miracle Cushion on saanut seuraajan, nimittäin Lancôme Teint Idole Ultra Cushionin! Ultra Cushion on edeltäjäänsä verrattuna peittävämpi sekä pidempikestoisempi. Miracle Cushionin lopputulos on äärimmäisen luonnollinen ja kuulas, kun taas uusi Ultra Cushion antaa iholle hieman peittävämmän samettisen ilmeen. Peittävyyden takia Ultra Cushionin avulla tehty meikkipohja on ihan ekstra nopea tehdä. Ihan muutama taputtelu ihoa vasten riittää, kun taas Miracle Cushionin kanssa piti meikkiä ehkä vähän kerrostaa jos halusi enemmän peittävyyttä. Ylläolevissa kuvissa minulla on iholla ainoastaan Teint Idole Ultra Cushion tuotetta eikä lainkaan mitään muuta meikkiä.

Molemmat tuotteet sopivat minulle loistavasti ja uskon, että aion jatkossa käyttää Miracle Cushionia päiväsaikaan ja hyödyntää uutta Teint Idole Ultra Cushionia iltamenoissa sekä silloin kun tiedän päivästä tulevan ekstra pitkä. Näissä tuotteissa parasta on minusta ihon kaunis hehku, kätevyys sekä meikin nopeus. Täydellinen tuote kaikille, ketkä ovat koko ajan menossa.

Uutta Teint Idole Ultra Cushionia (n.49,00€) on kuudessa eri sävyssä, sekä tuttuun Cushion tapaan kaikkia sävyjä on ostettavissa myös refill täyttöpakkauksina (n.37,50€).

//My old makeup favorite, the Lancôme Miracle Cushion has gotten a follower! The new Teint Idole Ultra Cushion has more coverage and wears a bit longer than the super natural Miracle Cushion. 

I came familiar with the Miracle Cushion over 1,5 years ago when I was in Cape Town shooting with Nelly.com. The product was my life saver, because we had to be camera ready 24/7 and the makeup was so quick to apply and lasted fresh looking all day long. For this reason I was excited to test out the new Lancôme Cushion product and was happy to notice the new elements of this product. Compared to the Miracle Cushion's super natural look, the Teint Idole Ultra Cushion gives you more coverage and the finish is velvety smooth. It's also a bit quicker to apply since you only need a few taps on the skin. 

I like both products a lot and I think I'm going to continue to wear the Miracle Cushion during day time (since it's so natural and light) and than use the Teint Idole Ultra Cushion during events, evenings etc. I remember some people saying that they wanted a bit more coverage than the Miracle Cushion, so this is definitely for you now! It comes in 6 different shades and every shade has a refill package that's a bit cheaper. Test it out!//

 

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • primrose

  Hei, tämäpä vaikuttaa mielenkiintoiselta tuttavuudelta. Osaisitko arvioida, miten pitkään sulla on kestänyt käytössä yksi meikkivoidetyyny? Ja ilmeisesti meikkivoidetta on tyynyn avulla hellävaraista taputella iholle? Tämä kiinnostaisi etenkin kylmemmän kauden lähestyessä, koska mulla tuppaa kuivumaan iho etenkin talvella niin paljon, että hellävarainenkin meikkisuti saattaa vähän rikkoa ihon pintaa, vaikka kuinka yrittäisi huolehtia ihon kosteutuksesta.

  • Kira Kosonen

   Heippa! En osaa sanoa, vielä kuinka kauan TIU Cushion tulee minulla kestämään, nyt se on ollut käytössä vasta 2-3 viikkoa ja käytän sitä iltamenoissa ja viikonloppusin eli en joka päivä. Miracle Cushion on ollut minulla enemmän arkikäytössä ja riittänyt minulla aina reilu 2kk! Luulen, että TIU Cushion kestää minulla siis tätä pidempään, koska on niin riittoinen!

 • emma

  Mistä tuo kaunis aamutakki on?:)

 • Lara

  Miksi et halua vastata aiempaan kysymykseeni niistä Adidaksen kenkien koosta..? Vaikka olet vastannut muihin sen postauksen kysymyksiin. Auttaisi vain kovasti ettei tulisi tilattua netistä ihan väärää kokoa ja sitten joutuu palauttamaan :/

  • Kira Kosonen

   ANTEEKSI edellinen kommenttisi ei olejäänyt missään nimessä tahallaan vastaamatta! Luulin vastanneeni myös siihen muiden ohella mutta ehkä en ajatuksissa painanut loppuun reply nappia :/ minulla on ihan normi EUR 39 kaikissa ADDU kengissä ja myös näissä YZY Boosteissa! <3