CATEGORIES
3.3.2016

SCULPT YOUR EYES

Makeup

*Kaupallinen yhteistyö L'Oréal Paris / In collaboration with L'Oréal Paris

 

Sculpt your eyes. Be the masterpiece.

 

Vihdoin se on täällä, nimittäin L'Oréal Parisin uusi Sculpt your eyes kampanja, jota minun on kunnia tähdittää 3 muun pohjoismaalaisen bloggaajan kanssa! Kampanja näkyy blogiemme lisäksi ainakin myös Facebook, Instagram ja Youtube mainoksissa. Aika huikea fiilis koko tästä jutusta ja haluan jo tässä vaiheessa sanoa kiitokset koko ryhmälle, ketkä tämän projektin ympärillä ovat hyörineet! Lopputulos kampanjassa on mielestäni aivan super hieno. 

Kampanjan tarkoituksena on tuoda kunnolla fokus silmämeikkiin ja erityisesti silmien muotoiluun L'Oréal Paris'n uutuustuotteiden myötä. Viime aikoina on ollut paljon puhetta kasvojen muotoilusta contouring meikkaamisessa, joten nyt on aika tuoda vastaavanlainen idea myös silmämeikkiin. Tulevissa postauksissa tulette näkemään tutoriaalikuvien sekä -videoiden myötä mistä on tarkemmin kyse, mutta tässä nyt alkuun pieni fiilisvideo kampanjan aloituksen kunniaksi!

//It's finally live! The L'Oréal Paris Sculpt your eyes campaign I'm in with 3 other Scandinavian bloggers. This campaign will be seen in our blogs and in Facebook, Instagram and Youtube advertising. I'm beyond excited and I really think the whole campaign turned out really cool. I already want to say thank you to everyone involved!

The campaign is all about focusing in the eye makeup with the new eye sculpting products from L'Oréal Paris. Last year face contouring in skin makeup had all the fun, so now it's time to focus in the eyes. I'll show you some cool picture and video tutorials about my eye sculpting look in my posts to come, but first I want to start the campaign with this cool mash up video with me and my fellow eye sculpting girls. Hope you like it!//

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Sanna/Beauty Box

  Moikka! Tosi magee video. Osaat kyllä esiintyä kameran edessä, niin valokuvissa kuin videoillakin. Mukavaa viikonloppua Kira. :)<3

  http://www.beautyboxblog.com/

  • Kira Kosonen

   Kiitos Sanna <3 Oot aina niin ihanan tsemppaava!

 • rilla

  Sulle tulee ehkä 3kommenttia/postaus ja niissä 2/3 on kysymys. En ymmärrä miksi et vastaa jos sinulta kysytään jotain?? Jos mun mielipiteellä on väliä, niin EI ainakaan vuorovaikutuksen perusteella ; Vuoden 2015 paras fashion blog!

  • Kira Kosonen

   Moikka Rilla, pahoittelen jos sinulla on jäänyt tälläinen olo! Vastaan systemaattisesti kommentteihin 2-3 kertaa viikossa kerralla aina kaikkiin postauksiin. Julkaisen todella usein kommentteja lennossa (bussissa, syömässä yms.) mutta ehkä on parempi julkaista ja vastaa aina kommentteihin samalla? Mielipiteillänne on kaikki merkitys ja rakastan kommunikoida kanssanne! Toso harmi, jos sinulle jäänyt tälläinen kuva.

   • rilla

    Äh, pahoittelut kommenttini oli tosi tökerö. En tarkoittanut olla noin töks, taidan itse vain olla niin hätähousu että vastaukset pitää saada heti. Blogisi on huippu ja varmasti best fashion blog palkinnon ansainnut. Tokerö, tökerömpi MINÄ. Ihanaa kevättä! :)

    • Kira Kosonen

     Ymmärrän täysin, että vastauksia ei jaksa kärkkyillä täällä, niin yritän keksiä paremman ja vielä systemaattiseen tavan! Kiitos kuitenkin sinulle <3 taidat olla koko blogihistorian ensimmäisen henkilö joka pahoittelee viestiään jälkikäteen! Kiitos :)

 • Amanda

  Musta jotenkin tuntuu että sun blogin taso on laskenut tässä viime aikoina :( Toivoisin enemmän kaikkee henkilökohtasta, en vaan yhteistyöjuttuja ja semmotteita vaikka niitä onkin varmaan helpompi tehdä.. Joskus enemmän henkilökohtaiset ja rosoiset postaukset on parempia kun täydelliset ja harkkaan tarkitut mutta persoonattomat postaukset! En halua mitenkään olla ilkeä mut toivottavasti saat tästä rakentavaa palautetta! All the best :)

  • Kira Kosonen

   Tosi harmi saada tälläinen palaute varsinkin kun omasta mielestäni teen todella vähän yhteistöitä uudella alustallani itsenäisenä. Harkitsen aina tarkkaan onko yhteistyö sellainen, josta te lukijat saisitte jotain vinkkejä irti. Tämän kampanjan tiimoilta tulee esimerkiksi mielestäni vielä todella kivoja tutoriaaleja! Blogini on aina keskittynyt muotiin, kauneuteen ja hyvinvointiin enkä ole henkilökohtaisempia juttuja pahemmin koskaan kertonut. Yritän pitää sellaisen tietyn yksityisyyden kaikessa mitä teen, mutta en haluaisi sen välittyvän kylmyytenä tai persoonattomuutena. Yritän siis keksiä postauksia/tapoja jolla saan rosoisuutta ja persoonaa myös postauksiin enemmän mukaan. Toivottavasti annat tälle mahdollisuuden!

 • Elisa Lepistö

  WAU Kira! Ihan mielettömän hieno video <33

  • Kira Kosonen

   Kiitos ELisa <3