CATEGORIES
14.9.2013

Make-up by Marina

Makeup

Joskus aiemmin blogissa kerroinkin, että hyvä ystäväni on loistava meikkitaitelija. Marina saapui juuri työreissulta Tukholman muotiviikoilta ja Pariisista, joten hetki meni että pääsimme vihdoin toteuttamaan meikkiä tänne blogin puolelle.
 
Olen melkein kaikessa luonnollisuuden puolestapuhuja, ja siksi tukka ja meikkikin ovat yleensä aina samalla tutulla tyylillä tehty. Minun pitäisi oppia irrottelemaan enemmän ja luottaa naamani useammin muiden käsiin. Noh, Marinaan minä luotan. Nainen on aivan upea työssään. Ei ihme, että yhä usemmat kuvaajat ja muotilehdet haluavat tehdä hänen kanssaan yhteistyötä.
 
Marina tuntee tyylini ja siksi halusi säilyttää luonnollisuuden ihomeikissä, mutta tuoda meikkiin särmää kovilla rajauksilla. Rajauksien teräviä kulmia tehdessään hän käytti apunaan laastarin teippiosaa leikkaamalla sopivan palan silmäkulmaan rajauksen ajaksi. Marina viimeisteli lookin tekemellä "hivenen" likaisiin hiuksiini rosoisen letin. Rakastuin koko lookkiin ja muikeana suunnistin ottamaan asukuvia. Nämä kuvat julkaisenkin huomenna blogissa.
 
Marinan nettisivut tästä. Marinaa voit seurata myös Instagramissa @marinalavenius.
 

 

 

 

 

 

 

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*