CATEGORIES
29.1.2014

Stay-in-Place Makeup

Makeup

Olen kertonut meikkirutiineistani ihan hävyttömän vähän, mutta tehdäänpä asiaan korjaus! Tässä ensimmäinen komboni super kestävään meikkipohjaan. Estee Lauderin Illuminating and Perfecting Primer -pohjustusvoide sekä Estee Lauderin meikkivoide Double Wear Light Stay-in-Place Makeup.

Löysin meikkivoiteen meikkaajaystäväni suosittelemana jo varmaan 3-4 vuotta sitten ja siitä saakka se on ollut meikkipussini vakiokalustoa. Meikkivoide levittyy sormien avulla todella helposti iholle. Se on luonnollinen, mutta peittävä. Juuri sellainen mitä tarvitsen, koska haluan saada ihon pienen punoituksen peitettyä ilman pellenaamari-efektiä. Meikkivoide myös lunastaa lupauksen kestävyydestään. En ole koskaan joutunut lisäämään sitä keskellä päivää ja peittävyys pysyy silti päivän taisteluiden läpi.

Illuminating Perfecting Primer liittyi meikkivoiteen kaveriksi vasta noin vuosi sitten. Taas joku ihana Stokkan neiti sai minut ylipuhuttua kokeilemaan sitä Double Wear Lightin alle ja olin taas heti koukussa. Käytän pohjustusvoidetta yleensä vain jos lähden viikonloppuna juhlimaan tai jos tiedän, että päivästä on tulossa todella pitkä. Pohjustusvoiteen avulla meikki kun meikki pysyy paikoillaan ja korjauksia ei kummemmin tarvita. Kevyt paperin painelu ihoa vasten riittää, jotta mahdollisen "diskokiillon" saa pois. Levitän pohjustuvoidetta myös silmiin (vaikka tähän pitäisi kai hankkia erikoisvoide) ja näin silmämeikkikin pysyy paikoillaan todella paljon paremmin illan riennoissa.

Kalliita tuotteita, mutta todella riittoisia. Molemmat näistä purnukoista hankin joskus viime keväänä eli melkein vuosi sitten! Suosittelen panostamaan, jos hepposemmat meikkivoiteet tuntuvat liukuvan naamalta jo lounaaseen mennessä.

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*