CATEGORIES
27.3.2014

Even Skintone – Miracle Air de Teint Lancôme

Makeup

En tiedä onko kukaan teistä kiinnittänyt huomiota ihooni viimeisissä valokuvissa. Minä olen ainakin huomannut huomattavan eron ihon tasaisuudessa ja värissä. Kuvien jälkikäsittely on ollut myös harvinaisen helppoa, kun iho näyttää valmiiksi sileältä ja tasaiselta. Tästä annan nyt kiitosta Lancômen Air de Teint Miracle -meikkivoiteelle, josta mainitsinkin jo viime viikolla.

Ero on ollut mielestäni varsinkin valokuvissa niin merkittävä, että halusin tehdä teille pienen before & after demonstraation. Levitin meikkivoidetta vaan toiselle puolelle kasvoja ja peitin saman puolen silmänympärysihon virheet Lancômen Le Correcteur Pro -peiteaineilla.

Kuvan vasemmalla puolella olen meikannut ihon Lancômen tuotteilla ja toisen puolen kasvot ovat au naturel ilman mitään. Ryhtiä ilmeeseen tuo edelleen ripsienpidennykset, jotka ovat osoittautuneet erittäin käytännöllisiksi ja säästän niiden ansiosta aamulla pitkän tovin. Pidän niitä varmasti vielä kesän yli.

Kuvassa näette miten ihoni hieman punoittaa ja lievä couperosa on pinnalla. Couperosani on aina pahimmillaan vuodenaikojen vaihtuessa. Meikkivoide kuitenkin peittää toisen puolen ihon luonnollisesti, jättäen ihonsävyn myös erittäin tasaiseksi.

Pidän Air de Teint -meikkivoiteesta myös siksi, että se levittyy todella helposti ja on koostumukseltaan erittäin kevyt. Suosittelen käymään vaikka Stockalla kokeilemassa, niin tiedät mistä puhun.

Toinen hittituote meikkipussissa on tämä silmienympärysiholle suunniteltu peiteaine -kitti. Paletissa on kahta eri peiteainetta, toinen peittämään tummuutta ja toinen peittämään punaisuutta, sekä erittäin kevyt puuteri peiteaineiden viimeistelyä varten. Paletissa on myös kätevästi ohjeet eri värien käyttöön. Tämä saa kyllä omat pandasilmät kirkkaaksi niinkuin before & after -kuvasta huomaa.

Photos: Hanna Väyrynen @ Strictly Style

Meikki viimeisteltiin Lip Lover -huulikiilolla. Tämä kolmen askeleen meikki onkin oikeastaan tällä hetkellä perus meikkini arkipäiviin. Lisäksi käytän puuteria meikin kiinnittämiseen ja hieman poskipunaa, mutta muuten näillä nyt mennään.

Suosittelen kokeilemaan!

*Tuotteet saatu Lancômen pressitilaisuudesta

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*