CATEGORIES
14.4.2014

Make-up by Kristina

Makeup

Blogigaalojen virallisia kuvia odotellessa, tässä hieman esimakua perjantain lookista. Ystäväni Kristina teki minulle upean smokey eye -meikin tyyliini sopivaksi. Huh, miten upea ja intenssiivinen meikki. Sain paljon kehuja meikistä illan aikana, joten kiitos vaan Kristina.

Aikamoinen viikonloppu takana ja maanantai myös sen mukainen! Eilen olisi ollut fiksua hoitaa asioita vähän pois alta, mutta en kertakaikkisesti jaksanut tehdä sunnuntaina mitään muuta kun levätä kotisohvalla. Todella hauskat pari päivää takana, mutta pääsiäisenä aion kyllä vaan urheilla ja levätä. Ehkä kotiprojektia voisi myös viedä taas askeleen eteenpäin. Jos ei muuta, niin ainakin siivoan. Viikonloppuna koti toimi pelkästään kääntöpaikkana.

Perjantain Aussie -blogigaalassa oli niin kova hässäkkä, että ilta meni ihan hujahduksessa ohi. Voittoa ei tällä kertaa tullut Newcomer -kategoriassa, mutta tavoitteeksi laitetaan myös ensi vuodelle ehdokkuus! Onnea kuitenkin ihanalle ystävälleni Julialle, joka nappasi molemmista viikonlopun gaaloista pystit kotiin! Tätä tuli myös tietysti juhlittua hieman lauantaina.

Gaalojen virallisia kuvia odotellessa, tässä hieman esimakua perjantain lookistani. Ystäväni Kristina teki minulle upean smokey eye -meikin tyyliini sopivaksi. Huh, miten upea ja intenssiivinen meikki. Sain paljon kehuja meikistä illan aikana, joten kiitos vaan hurjasti Kristina.

Photos: Hanna Väyrynen @ Strictly Style

Kristina tekee toiminimellä keikkoja, joten suosittelen ottamaan häneen yhteyttä jos tarvitset esimerkiksi näyttävää juhlameikkiä. Kristinan facebook -sivuille pääset tästä.

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*