CATEGORIES
12.12.2017

TOIVEVIDEO – NYX CONTOUR PALETIN KÄYTTÖ

Makeup

Toivepostaus luvassa ♥ Kun esittelin lempipalettini teille tässä postauksessa, niin minulta kysyttiin tutoriaalia NYXin supersuositun contour paletin käyttöön. Tämä ei ole siis NYX sponssattu postaus, mutta käytän palettia lähestulkoon päivittäin, joten se kyllä ansaitseekin oman postauksensa. Hyödynnän palettia myös silmämeikin tekoon, joten kurkkaa kaikki vinkit ylläolevasta videosta! Videossa minulla on meikkipohja valmiina. 

Tykkäättekö muuten enemmän tutoriaaleista, joissa on puhetta mukana (kuten samurai-ponnari video) vai enemmän tälläisistä pikaversioista? Yritän tässä koko ajan harjoitella enemmän ja enemmän kaikkien tutoriaalien ja videoiden tekemistä, joten kaikki mielipiteet ja toiveet ovat todella tervetulleita. :)

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Eveliina

  Moikka! Nyt menee kyllä aivan postauksen aiheen , mutta kyselisin sulta neulevinkkejä. Oon turhautunu kun kaikki Mangot ja H&M akryylineuleet menee aivan kamaliksi yhden käyttö- tai pesukerran jälkeen, joten olisko sulla antaa vinkkejä mistä kannattaisi lähteä metsästämään laadukkaita neuleita?:-) Kiitos kovasti jo etukäteen!

 • Miia

  Mä tykkään molemmista. Todella yksinkertaiset asiat voi ohjeistaa ilman höpötystä, mut jos on joku vähänkään vaikeampi tai siinä on monta vaihetta niin sitten ehkä mielummin höpötyksen kanssa, jotta voit just kertoa mitä tulee minnekkin tai miten joku tehdään :)

 • rar

  Ehdottomasti höpötystä mukaan:) voi jakaa helpommin vinkkejä ja kertoa tarkemmin vaihe vaiheelta mitä tekee ja etenkin miten ja miksi. Ja persoona ja huumori tulee myös paremmin puheen (vrt. esim. tekstin) välityksellä perille.

 • Aino

  Tämä oli tosi hyvä ja selkeä video, kiitos! Olen katsonut vaikka mitä monimutkaisia contourvideoita eikä ne ole auttaneet yhtään näin paljon :) Itse tykkään enemmän tällaisista “pika”videoista joissa ei ole puhetta vaan lyhyet tekstit, tällainen on helppo katsoa useampaan kertaan jos haluaa muistella vaiheet läpi.