CATEGORIES
7.5.2015

HAIR MIRACLE

Hair

Teemu Hirvimäki trying the new Olaplex treatment on my hair

 

Sattuiko joku lukemaan meidän ihanan Piian (Muotikuiskaajan) postauksen uudesta mullistavasta Olaplex -hoidosta hiuksille? Piia oli käynyt hoidon lanseeraustilaisuudessa ja kokeillut hoitoa lähtien pois sen puolestapuhujana. Itse en valitettavasti ehtinyt lanseeraustilaisuuteen mukaan, mutta onnekseni Teemu sai nämä tuotteet juuri kampaamoonsa ja pääsimme tekemään minulle hoidon nyt siellä.

Olaplexin ideana on korjata hiuksissa olevat rikkisillat, jotka vaurioituvat fööneistä, hiusraudoista, värikäsittelyistä snm. kauheuksista mitä me kaikki teemme aina hiuksillemme. Koko innovaatio sai ilmeisesti alkunsa maksalääkkeen tutkimusten yhteydessä. Joku nero jossain labratoriossa keksi, että lääkeaineen sivutuotetta voisi testata hiuskudoksen uudistumiseen ja se toimi. Innovaatio, joka on muuttanut koko hiusalaa. En muista koska olisin nähnyt Teemua yhtä innoissaan, kun hänen selittäessä minulle tätä tarinaa.

Teemu teki minulle kaksivaiheisen Olaplex -hoidon kampaamossaan ja jo pelkästään märissä hiuksissa huomasimme aivan järkyttävän eron. Emme lisänneet hiuksiini mitään hiusöljyä tai muotoilutuotetta ja kampa vaan liukui hiusten läpi. Leijonanharjani ei ole koskaan nähnyt vastaavaa! Ylläolevissa kuvissa eron huomaa mielestäni todella hyvin. Haluan korostaa, että hiuksissa ei ole yhtään mitään muotoilutuotteita. Ne ovat ainoastaan föönattu. Vietin koko päivän kaksihaaraisia etsien, mutta turhaan. Ne olivat tipotiessään. Ilman minkäänlaisia saksia!! Tämä on aivan liian hyvää olleksaan totta ja odotan nyt jännityksellä tippuuko hiukset pois päästä keskellä yötä. Eihän tämä voi olla mahdollista! Teemu käski kuitenkin nukkua yöt rauhallisesti ja nauttia uuden elämän saaneista hiuksistani ja sen aion kyllä tehdä. Iloitsimme myös sitä, ettemme oikeasti ole leikanneet tätä tukkaa pitkään aikaan, koska nyt sitä ei enää tarvitsekkaan leikata. No ehkä vähän. Joskus.

Hoito on pysyvä jos sitä ylläpitää kerran viikossa Olaplexin kotituotteella. Aion nyt testata tätä koko kesän läpi ja raportoida pysyykö hiukset yhtä hyvässä kunnossa! Ainakin ne voivat nyt paremmin kuin koskaan.

 

//My hair god Teemu did the new Olaplex treatment to my hair. Have you already heard about it? It's so crazy. It gives a totally new life for your hair! After the treatment I coudn't find a single splitend and we didn't cut my hair at all.

The treatment is based on fixing the fibres in your hair permanently. You just have to keep the treatment on by using a home product once a week. I know my hair has never ever looked better! I can hardly believe it's true myself even I saw how the treatment worked with my own eyes.

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*