CATEGORIES
7.4.2017

FRESH LIGHTER HAIR

Hair

Hair by Teemu Hirvimäki

Aah, vihdoin pääsin Teemun tuoliin ja nyt on taas raikas uusi tukka! Edellisestä istunnosta on vierähtänyt jo puoli vuotta, joten olikin jo aika antaa hiuksille vähän Teemun hoivaavaa huomiota. Ja kun puhun istunnosta, niin todella tarkoitan sitä. Nytkin meillä taisi mennä sellaiset 3,5 tuntia tämän hiusmassan hoitoon. Aluksi tyvi raidoitettiin Teemun äärimmäisen kevyellä tekniikalla (tulee todella luonnollinen lopputulos!) ja sitten pituuteen tehtiin kirkastava purku sekä pieni sävyte. Lopuksi hiuksista lähti vielä varmaan 5-10cm pituutta, mutta huomattavaa eroa ei ainakaan kuvissa mielestäni huomaa ollenkaan. Hiukset kyllä tuntuvat ja näyttävät sata kertaa paremmalta, joten hyvä, että niitä saksittiin nyt "kunnolla". En nimittäin halua tästä pituudesta luopua ollenkaan.

Syksyllä sävytin hiuksia vähän tummemmaksi, mutta nyt kesän tullessa halusin taas kirkastaa ilmettä vaaleampaan suuntaan! Tuntuu jotenkin heti todella kotoiselta olla taas vähän vaaleampi. Parikuvassa kampaamon spottivalot taittavat hiusten sävyn hieman oranssiksi, mutta oikea sävy näkyy parhaiten tuossa postauksen viimeisessä kuvassa. Ihan blondina siis taas.

Viikonlopun suunnitelmissa on siivota kotona, nukkua paljon, treenata ja syödä hyvin. Olen todella tälläisen rauhallisen kotihengailun tarpeessa, joten en sopinut mitään menoja koko viikonlopuksi. Tekee mieli ehkä leipoa jotain terveellistä ja istua vaan koneella sisustus Pinterestini parissa. Minulla on tulossa kasa kaikkia hauskoja sisustuspostauksia ja huomenna ekaksi blogissa mm. vinkkiä kaikista eri sisustusjulistekaupoista. Ihanaa viikonloppua tyypit!

//Back to blonder shades! Love the feeling of fresh new hair. Teemu you are the best!//

1 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Iina

    Onpa ihanan raikas! Ei paljoa erilainen mutta muutoksen kuitenkin huomaa ??
    Täytyypä itekin vaan sanoa kampaajalle että nyt otetaan ronskisti pituudesta. Minä kun en oikein ole raaskinut pehkoani tasausta enempää lyhentää ja tuntuu että menee super nopeasti takkuun…