CATEGORIES
30.7.2015

Summer hair

Hair

 

Photos: Julia Toivola

Kesällä hiukset ovat todella koetuksella auringon, meriveden ja kloorin ansiosta. Omat hiukseni kaipaavatkin todella paljon hellyyttä ja huomiota tähän aikaan vuodesta. Pääsin yhteistyön merkeissä testaamaan hiuksia helliviä OGX:n tuotteita, joista ensimmäisenä vuorossa on Argan Oil of Morocco -sarjan tuotteet. Olenkin teille jo monesti aikaisemmin paasannut rakkaudestani arganöljyyn ja siihen miten se hoitaa hiuksiani. En pystyisi enää elää ilman sitä. Olenkin testannut aika monia eri sarjoja, jotka sisältävät kyseistä öljyä. Nyt täytyy kyllä sanoa, että näissä OGX:n tuotteissa on ehdottomasti miellyttävin koostumus ja tuoksu!

Hemmottelevan tuoksun ja koostumuksen lisäksi tuotteet ovat hellävaraisia hiuksille, koska ne ovat parabeenittomia ja sulfaattitomia. Uudistavassa Argan Oil of Morocco -sarjan tuotteissa on myös E-vitamiinia ja antioksidantteja, jotka uudistavat ja auttavat suojaaman hiuksia, tehden niistä kiiltävämmät ja pehmeät. Ensimmäinen tutustuminen sarjan tuotteisiin tapahtui jo itseasiassa Ibizan reissullamme, kun kaikkien hotellihuoneisiin oli annettu myös pienet OGX shampoo- ja hoitoainepullot. Muistan jo silloin allasbileiden jälkeisenä suihkuhetkenä ihastelleeni mm. tuotteiden tuoksua.

OGX:n myydyimpiin tuotesarjoihin kuuluvat Argan Oil of Moroccon lisäksi myös korjaava Anti-Breakage Keratin Oil -sarja, tuuheuttava ja täyteläinen Biotin & Collagen -sarja sekä kosteuttava Macadamia Oil -sarja. Näistä minulla on seuraavaksi testissä tuo korjaava Keration Oil -sarjan tuotteet, joista myöhemmin lisää! Argan Oil tuotteet ovat ainakin lisänneet ihanasti pehmeyttä ja kiiltoa hiuksiin, mutta katsotaan jos Keratin Oil saisi niistä vielä parempikuntoiset.

Ensi viikolla järjestän tämän yhteistyön tiimoilta myös pienen kuvakilpailun Instagram tililläni @kira_kosonen. Kisan voittaja saa itselleen haluamansa OGX -sarjan tuotteet, joten pysykää sielläkin kuulolla!

//I'm testing some super nice hair products in collaboration with OGX. I really have a thing for Argan Oil of Morocco and simply love this pampering line they have. It makes my hair super soft and shiny. Next up I'm testing their reparing Keratin Oil series. These products are super big every where else, but are only now launching in Finland. I specially love the sent and texture of the products.. takes me straight to paradise.

 *Kaupallinen yhteistyöpostaus OGX:n kanssa
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*