CATEGORIES
19.10.2016

NEW HAIR

Hair

Hair by Teemu Hirvimäki

Neljä tuntia siihen meni, mutta nyt oon uusi upea tukka valmis! Olen jo pitkään pohtinut pitäisikö vähän päivittää hiustyyliäni uuteen suuntaan, mutta leikkaaminen ei ollut missään vaiheessa vaihtoehto. Ei tämän kasvatusprojektin jälkeen. Noh, inspiraatiokuvia selattuani tulin tulokseen, että ehkä olisi aika mennä vähän tummempaan suuntaan! Teemu oli heti mukana ideassani.

Olen aina ollut blondi, ja vaikka minua ei voisi vielä bruneteksikaan sanoa, niin on tämä silti jotain aivan uutta minulle. En tiedä iskeekö minulle jossain vaiheessa vielä joku identiteettikriisi, mutta nyt olen ainakin ihan onnesta soikeana. Tulos on parempi, kuin osasin koskaan kuvitella!

Kiitos rakas Teemu <3

//It took Teemu 4 hours, but here's the result, my new darker hair! I've been wanting to do something different for a while now, but I didn't want to cut it. After looking at some Pinterest pics I decided I wanted to go a bit darker! I've always been super blonde so even if I'm not completely brunette, it's still a big change for me. Feels weird at times, but I absolutely love it! Thank you Teemu <3//

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • tinka

  Todella hieno väri, näyttää luonnolliselta ja mielestäni siksi paremmalta, ei niin kovalta kuin entinen täysblondi -väri. Ja tuosta pituudesta ei kannata luopua! Eikös niin, että ne pitää pitkää kenellä se näyttää hyvältä?;) sun tukka on paksu ja hyväkuntoinen, olisi sääli leikata lyhyemmäksi.

  • Kira Kosonen

   Jep, samaa mieltä! :)

 • Miia

  Noi on niiiin upeet ja luonnollisen väriset Katoin jo instassa et wau. Itekki blondina ja jotain päivitystä taas kaipaa:)

  • Kira Kosonen

   Joo mustakin tuli nyt tosi luonnolliset joka aina iso plussa!! Kiitos :)

 • Sara

  Minä tykkään kovasti uudesta tukasta di. Sävy on aivan ihana ja luonnollinen. Päivitähän omia fiiliksiäsi vaikka parin viikon päästä. Olisi nimittäin kiva kuulla, miten olet alkanut viihtyä uudessa sävyissä. ☺

  • Kira Kosonen

   No nyt melkein viikko alla ja vieläkin fiilis korkealla :D Viihdyn tosi hyvin uudessa sävyssä ja mietin jopa, että pitäisikö VIELÄ tummentaa lisää, haha.

 • Oona

  Näytät heti vähän enemmän siskoltasi Hannalta :D Ihan pelkästään tuossa sivuprofiilikuvassa. En jotenkin ennen ole niin suurta yhdennäköisyyttä teissä nähnyt, mutta jotenkin tuo tumma väri tuo kasvoihisi vähän enempi syvyyttä. :)

  • Kira Kosonen

   Näytänkö??? Meillähän on ihan samat silmät, joten ehkä tummempi sävy korostaa sitä entisestään. :D

 • Heidi

  Ihanat hiukset ja ihana väri! Vähän tollanen strawberry blondi. :) Mullekki tuli hirvee himo päästä Teemulle updateen tukkaa. Täytyykin varata aikaa sille mahdollisimman pian.?

  • Kira Kosonen

   Teemu on PARAS!!! En vaihda koskaan :D