CATEGORIES
5.9.2016

#CLAYRITUAL

Hair

*Yhteistyössä Elvital Extraordinary / L'Oréal Paris

Kroppa oli eilen aika poikki Midnight Runin jäljiltä, joten päätin ottaa sunnuntain todella iisisti ihan puhtaasti rentoutuen. Aloitimme päivän brunssilla tyttöjen kanssa Torissa, jonka jälkeen lähdimme vielä Långvikin spahan rentoutumaan! Koko loppu päivä meninkin Långvikin poreammeissa ja saunoissa rentoutuen. Teki kyllä niin hyvää kropalle lauantain palelemisen jälkeen. Olin nimittäin vesisateessa juoksun jälkeen aivan syväjäässä koko lauantai yön. Oli pakko nukkua ihan verkkarit jalassa!

Jatkaen eilistä spa tunnelmaa, tässä videota uusista Elvital Extraordinary Clay -hiussarjan tuotteista, joiden kanssa pelleiltiin myös eilen. Sarjan tarkoituksena on hoitavaa savea hyödyntäen puhdistaa hiusten tyveä sekä kosteuttaa samalla latvoja. Savea käytetään niin paljon hyödyksi erilaisissa kasvonaamioissa, joten vihdoin sen voima voidaan kohdistaa myös hiuksiin! Erikoista sarjassa on se, että sarjan hiustyveä sekä päänahkaa puhdistava savinaamio tehdään ENNEN shampoota ja hoitoainetta. Ainakin oma tyveni rasvoittuu aina niin nopeasti, että tämä oli minulle erittäin mieluisa uutuus. Katso koko rituaali videolta!

//My body was so exhausted after Midnight Run on saturday, so yesterday I decided to take it really easy and go to Långvik spa with my best friends for some serious relaxation time. We spent hours in the saunas and in the jacuzzis! It felt so good after running in the rain and freezing all night.

We also played around with these new Elvital Extraordinary Clay products with the girls and here in the video you can see when I first tested out the new range! The whole idea of this hair care range is to purify the roots and moisturize the ends with the power of clay. There are so many different clay facial masks out there, so I'm glad that finally the power of clay can be also used in the hair! The special thing with the ritual is to use the purifying clay-in-mask BEFORE your shampoo & conditioner. It really gets the grease out of your scalp and roots. See the whole ritual on the video!//

9 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Sari

  Kiitos taas loistavasta vinkista. Heti meni kokeiluun ja nyt kokeiltuani olen erittäin tyytyväinen.Päänahkani on kuiva ja helposti hilseilevä, mutta nyt tuntuu kivasti kosteutetulta. Sun suosittelemat edellisetkin Lorealin tuotteet ovat käytössä ja todella tyytyväinen. Ennen käytin All Softia Redkeniltä ja nyt säästän pitkän pennin ja hiukset voivat jopa ehkä paremmin.

  • Kira Kosonen

   Redkenin All Soft on ollut myös oma lempparini aina ennen, mutta ovat todella tyyritä! Näissä Elvitalin tuotteissa on laatu ja hinta kyllä todella paljon enemmän kohdallaan :) Kiva, että tykkäät!

 • Laura Adalmiina

  Olipas mukava video! Hyvin ja mielenkiintoisesti toteutettu! :-) Täytyy miettiä, jos itsekin testailis tota naamiota, sillä mulla rasvottuu just tyvi aika pian hiusten pesusta..

  • Kira Kosonen

   Kiitos, ihana kuulla!! <3 Ja joo pitäisi myös löytää joku hyvä hiuspohjan kuorinta tuote, koska oma rasvoittuvien tyvien lisäksi päänahka on välillä niin halkeileva :/

 • Minna

  Tätä ehkä pakko testata, koska mulla kanssa nopeasti rasvoittuva tyvi ja en oikeen osaa vaan käyttää kuivashampoota :) jos tämä toimisi itsellä paremmin. Kiitos taas vinkistä!

  • Kira Kosonen

   Ei mitään, ihana jos on hyödyksi!! <3 Itsellä pysyi kyllä tyvi raikkaampana normaalia pidempään, eli hurraa!

 • Tiina

  Ihana video! Jotenkin erilainen kuin monilla yleensä yhteistyövideot. Harvoin olen mainoksen uhri, mutta tätä on ehkä pakko testata! :) Mistä kyseistä sarjaa saa, sekä millainen on sarjan hintaluokka? Ihanaa alkusyksyä! ♥

  • Kira Kosonen

   Kiitos <3 Ihana kuulla! Halusin tehdä videosta rennon ja aidon :) Sarjaa Stockan ja Sokoksen lisäksi myös ihan kaikista hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista yms. ja on ihan samaa hintaluokkaa, kuin muutkin Elvital sarjat! Edullinen siis!!

 • Julia

  Siis vau nuo sun hiukset! Niin upeat :)