CATEGORIES
3.5.2016

THE GOLDEN ONE

Hair

Photos by Strictly Style

*Yhteistyössä L'Oréal Paris Elvital / In collaboration with L'Oréal Paris Elvital

#HairObsession

En tällä hetkellä tiedä mitään parempaa, kuin Imperialille suuntaaminen pitkän työpäivän jälkeen. Poikaystäväni aina välillä lähettelee minulle viestejä, että olenko taas "spassa", jos minulla menee myöhään. Jotenkin sali, uiminen ja höyrysauna on minulle sellainen kombo, jonka jälkeen on vaan aina niin hyvä olla. Rakastan myös sitä tunnetta, kun uimisen ja saunan jälkeen pääsee kotiin juuri pestyillä hiuksilla. Koko elämä tuntuu kevyemmältä, kun hiuksetkin vain liihottavat kauniina tuulessa. 

Pitkät, vaaleat sekä karheat hiukseni tarvitsevatkin intenssiivistä hoitoa ja huolenpitoa, että pysyvät pehmeinä ja ilmavina. Siksi suosin aina hiustenhoitosarjoja, jotka sisältävät hyviä öljyjä ja ravintoaineita. Öljy on aina jonkinlainen taikasana tämän heinäpellon tasoittamiseen.

Siksi valitsinkin Elvitalin #HairObsession kampanjasta juuri tämän Extraordinary Oil -sarjan käyttööni. Se on nimenomaan luotu antamaan pehmeyttä, kiiltoa ja keveyttä kuiville sekä karheille hiuksille. Tämä on ehdottomasti minun sarjani. Sarjasta lempparikseni on muodostunut hiusnaamion lisäksi myös hiuksiin jätettävä Oil-in-cream, joka tuo vielä ihanasti ekstra pehmeyttä ja kiiltoa latvoihin. 

#HairObsession kampanjasivuilla voit pohtia tarkemmin, mikä Elvitalin viidestä hiustenhoitosarjasta on juuri sinun hiuksillesi se oikea. Tarvitsevatko hiuksesi enemmän hoitoa, kiiltoa, vahvuutta, volyymia vai värisuojaa? Minun oikeani oli The Golden One.

//At the moment I don't know anything better than swimming and sauna after a long day at work. I think I spend a bit too much time at Imperial Health Club, because I sometimes get small comments from my boyfriend, if I'm at the "spa" again, haha. I also love the feeling of going home with freshly washed hair. The entire world feels lighter with clean hair don't you think?

My blonde and dry hair really needs intensive care to make it soft and shiny. Thats why I always prefer hair care ranges that have good oils and nutritions in them. Oil is always some kind of magic word when it comes to my hair. Thats why I chose the Extraordinary Oil range from Elvital's #HairObsessions campaign. This ultralight, transparent formula cares intensely from root to tip. It makes my hair smoother and it gives it the shine and softness that I'm looking for. My new favorite is also the leave in Oil-in-cream thats gives my hair that extra touch of luxurious shine.

The #HairObsessions campaign offers you 5 different ranges of serious hair care made according to your needs. For example does your hair need more nourishment, shine, strength, protection or volume? My hair definitely needs nourishment so my choice was The Golden One. What will be your choice?//

11 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Alina

  Mullakin huomio kiinnittyi tuohon hyvännäköiseen salikassiin! Tarvitsisin just tuollaisen olalla kulkevan kassin.

  Sun postaus keskustan lounaspaikoista aikoinaan oli hyvää! Ajattelin kysyä, että osaisitko suositella minne olisi kiva mennä lasilliselle Helsingissä? Harvemmin tulee käytyä nykyään “ulkona” ja olisi tarkoitus viedä muualta tuleva vieraani jonnekin. Mikä olisi hyvä terassi tai istuskelubaari? Olisi ihanaa, jos voisit vinkata jonkun :)

  • Kira Kosonen

   Haha no hyvä, että otin sen kuviin mukaan! Ja hei kiitos :) Kiva istuskelubaari voisi olla Grotesk, Liberty or Death, Vin Vin ja Pastor (myös ruokaa). Terasseista kesällä lempparini on ollut aina Grotesk, mutta tänä kesänä Krog Madamen ja Lilla Robertsin terassit tulevat varmasti olemaan kovassa huudossa!

 • Kristina

  Kiitti vinkistä :D Sulla on niiiiiiiin upeat hiukset.
  Olen käyttänyt Redkenin super softia, mutta näin tiukan budjetin aikana ajattelin kokeilla jotain hieman edullisempaa tuotetta. Kävinkin jo ostamassa nuo ja katsotaan jatkossa, miten hyvin toimivat :D

  • Kira Kosonen

   Hassua kun sanoit juuri tuon Redkenin All Softin, koska juuri pari tuntia sitten verrattiin tätä sarjaa siihen äidin kanssa puhelimessa! :D Ollaan mekin molemmat oltu juuri tuon sarjan isoja faneja, mutta nyt kun hiukseni syövät pituuden ja paksuuden takia tuplasti enemmän aineita, niin on tämän sarjan hinta vähän liian tyyris. Tämä Elvitalin Extraordinary Oil on tähän mennessä juuri paras ja edullisin vaihtoehto All Softille mitä olen kokeillut :)

 • Heidi

  Hah hah, munkin piti kysellä tosta kassista :D. Miten vaikeaa on löytää siisti ja kiva salikassi ?? Taidan kans katsastaa H&m:n miesten osaston ;)

  • Kira Kosonen

   Siis super vaikeaa!! Itse en ainakaan halua mitään värejä, isoja logoja yms. Koska ei sitten käy juuri arkivaatteiden kanssa kaupungilla. Tämä oli kyllä löytö! :D

 • Juuls

  Ei nyt niin liittyen postauksen aiheeseen, mutta mistä tuo laukku on? Onko se treenilaukku? Olen pitkään etsinyt perusmustaa joka olisi sen näköinen että kehtaan ottaa mukaan kouluun/töihin.. Oma pinkki treenilaukkuni ei jotenkin sovi mielestäni siistiin kaupunkiasuun :D

  • Kira Kosonen

   Mun on pitänyt kuvata tämä erikseenkin blogiin, koska oli niin hyvä löytä H&M:n MIESTENOSASTOLTA!! Oon kans ettiny niin pitkään ihan all black treenikassia ja tää tuli vastaan. :)

   • Kira Kosonen

    Ja siis ei välttämättä ole virallinen treenikassi, vaan miesten joku musta tekonahkakassi. Ajaa oman tarpeeni kuitenkin enemmän kuin hyvin!

    • Juuls

     Pitääkin käydä katsastamassa! Kiitos tiedosta! Älä vielä postaa laukusta ettei mene loppuun ennen kuin ehdin itse katsomaan! :D

     • Kira Kosonen

      Haha ihana!! Huomenna vasta tulossa asupostaus, jossa se mukana joten ehdit vielä hyvin! Ja tuskin sinne mitään massavyöryä on suuntaamassa mustan salikassin perässä :D Tai ei ikinä tiedä. Kyllä minäkin etsin vastaavaa vuoden verran.