CATEGORIES
29.2.2016

FRESH HAIR

Hair

Hair By Teemu

Tukka on taas kunnossa kiitos Teemun, mutta loput kehosta aivan raunioina näin maanantain kunniaksi! Perjantaina olimme tosiaan katsomassa Cheekin kiertueen päätöskeikkaa Hartwall Areenalla Amexin vieraina (kiitos Amex huikeasta illasta!) ja lauantaina oli vuorostaan luvassa Eevin yllätyskultajuhlat, jotka Däni ihanasti järjesti rakkaalleen. Eevi tosiaan voitti viime syksynä bikinifitness SM-kultaa, mutta juhlat ehdittiin pitämään vasta nyt. Tuplahauska viikonloppu siis takana, josta tänään maksetaan isosti veroja, mutta tukka hyvin kaikki hyvin!

Olikin jo aika päästä Teemun hoiviin, sillä viime kerrasta taisi olla jo ainakin yli 4 kuukautta aikaa. Teemu on kuitenkin onnekseni pystynyt luomaan niin luonnollisen sävyn hiuksiini, että tyvikasvu soluttautuu hiuksiin sen verran hyvin, että tälläiset pitkät kampaamovälit ovat nykyään mahdollisia. 

Tällä kertaa tyvi oli talven myötä tummunut niin paljon, että koko pää vedetiin kerroksittain vaaleammaksi balayage tekniikalla, jossa hiusväri ikäänkuin maalataan vapaalla kädellä hiuksiin. Tällä saa mielestäni paljon luonnollisemman lopputuloksen esimerkiksi perinteiseen raidottamiseen verrattuna. Hiusten latvat olivat myös sen verran huonossa hapessa, että pienen siistimisen lisäksi Teemu teki hiuksilleni myös Kerasilkin Reconstruct hoidon*, joka on hiuskuituja uudelleen rakentava ja korjaava tehohoito. Hoidon elvyttävän vaikutuksen näkee mielestäni hyvin postauksen ennen & jälkeen kuvissa. Tälläiset hoidot ovat mielestäni hyviä juuri silloin, kun haluaa säilyttää hiusten pituuden ja välttää isompia saksiprojekteja. 

Vaikka täällä aina Teemua hehkutan, niin pakko varoittaa jo etukäteen, että Teemun tuoliin jono on todella pitkä ja seuraavat vapaat ajat taisivat mennä muistaakseni vasta toukokuulle(!), jonka vuoksi aina kun sieltä lähtee, niin seuraava aika kannattaa olla jo sovittuna. Jos kuitenkin toiveenasi on hiusten totaalinen make over kunnon ja ulkönäön puolesta, niin suosittelen sen ensimmäisen ajan varaamista vaikka sitten sinne toukokuulle. Pitää itseasiassa tehdä teille sellainen "hiusvuodet" postaus, niin ymmärrätte mistä lähdettiin aikoinaan liikenteeseen! Itse olen ollut nimittän tyytyväinen maksava asiakas jo yli 7 vuotta, vaikka nykyisen työni puolesta voisin varmaan saada myös ilmaisia promokäyntejä muualle. 

*Kerasilk Reconstruct hoidon tarjosi minulle Goldwell (norm.hinta hoidolle 35€)

//I'm totally exhausted from this weekend, but I finally had my hair appointment with Teemu, so I'm all smiles anyway! Teemu has been in charge of my hair for 7 years now and I don't know what I would do without him. 

This time my roots had gone so dark that he decided to color my entire head with the balayage technique. It gives a more natural look than basic stripes and thats what I always love, natural and healthy looking hair. My hair seriously did not look this good when I first sat on his chair, but after he started doing his magic, everything changed. He is your HAIR GOALS guy.//

11 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anna

  Oma hiustenkasvatusprojekti on nyt alussa ja haaveissa siintää yhtä ihanan terveen näköiset hiukset mitä sinulla saa ihailla. Tuo kasvatusprojekti postaus kuvineen olisi huippu! täällä kun meinaa välillä epätoivo iskeä :D

  • Kira Kosonen

   Näitä kuvia on ollut vaan yllättävän vaikea löytää!!! Mutta olis kyllä joo hauska postaus :D

 • Mankka

  Todella kaunis ja luonnollinen väri ja nuo kiharat :)

  • Kira Kosonen

   Kiitos, olin kyllä tosi tyytyväinen! :)

 • Jennifer

  Wow mikä tukka ja noi kiharat!! :)Mua kans kiinnostaa miten nuo kiharat on tehty?

  • Kira Kosonen

   Kiharat tehtiin ihan perinteisellä piippiraudalla!! Sellainen tosi paksu versio vaan!

 • Ella

  Aivan upeat!!!! Täytyy itse kanssa varata kampaaja-aika ;) mitä mieltä olet tuosta hiushoidosta verrattuna Olaplexiin?
  /E

  • siiri

   Minua myös kiinnostaa erot olaplexiin, kumpi on parempi ja hoitavampi?

   • Kira Kosonen

    No välitön vaikutus on mielestäni todella sama! Sileät, pehmeät ja parempikuntoisen näköiset hiukset. En osaa vielä viikon jälkeen sanoa kummalla on pidempiaikainen vaikutus (Kerasilk hoidon pitäisi kestää ainakin 10 pesua). Muistaakseni Olaplex siloittu hiuksiani ainakin 6-8 viikon ajan!

 • Jenni

  Oli pakko tulla utelemaan millä noi ihanat kiharat on tehty? :)

  • Kira Kosonen

   Ihan perinteisellä piippiraudalla, joka oli vaan todella paksu!! Teemu myöskin kiharsi ainostaan latvoja ja harjasi ne sen jälkeen auki :)