CATEGORIES
12.8.2013

Moroccanoil

Hair

Kesäisin vaalea pehkoni kokee aina kovia.. Sitä tulee uitettua meressä, kärtsättyä auringossa ja mökillä saattaa pehko olla päiväkausia samassa sykerössä. Ranskan loma oli varsinainen kauhuskenaario muutenkin kuivalle fledalle.

Monissa blogeissa ja naistenlehdissä on hehkutettu Moroccanoil hoitoöljyä ja eikä muuten turhaan! Tämä ihmeöljy siloittaa pahemmankin hiekkapaperia muistuttavan pehkon. Madonna on muun muassa sanonut, että jos saisi viedä yhden asian autiolle saarelle olisi se tämä öljy.. kuulemma :D

Öljyä tarvitsee kerralla vain yhden pumpullisen, jopa näinkin pitkään tukkaan. Lisään öljyä aina pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin ja usein vielä silotan sillä latvat föönauksen jälkeen.

Öljyn lisäksi olen Ranskan matkan jälkeen ihastunut Moroccanoil merkin kosteuttavaan hiusnaamioon. Kampaajani suositteli, että naamiota kannattaa käyttää kuuriluonteisesti tarvittaessa aina esimerkiksi 3 kertaa putkeen hiuspesujen yhteydessä ja sitten pitää muutama viikko taukoa. Tämä naamio on tuonut eloon ainakin omat kesäreissujen tappamat latvat.

Sarjan shampoo ja hoitoaine eivät ole kuitenkaan tulleet välttämättä jäädäkseen.. Jotenkin varsinkin Repair -syväkosteuttavat tuotteet vetävät ainakin oman tukkani kalloa pitkin litteäksi ja muhkeasta kesätukasta ei ole tietoakaan. Kokeilin vaihtaa Volume - sarjaan, mutta tämäkään ei täysin vielä vakuuttanut. Täydellinen vaalean tukan shampoo ja hoitoaine ovat vielä siis hakusessa! Vinkkejä otetaan vastaan.

 

 

 

 

 

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*