CATEGORIES
15.3.2014

Silk Oil of Morocco

Hair

Olen useasti maininnut blogissa tukkajumalani, Teemun. Teemu hoitaa ja huovaa tätä leijonanharjaani. Usein taistelemme siitä, kuinka paljon kuivaa ja karheaa latvaa leikataan pois. Monille varmaan tuttu juttu kampaajien kanssa. Nyt haluan kuitenkin kesäksi mahdollisimman pitkät ja hyvinvoivat hiukset, enkä suostu niitä leikkaamaan. Tämä tarkoittaa sitä, että hiukset saavat nyt kunnon "kesäksi kuntoon" -hiuskuurin.

Teemu suositteli minulle Silk Oil of Morocco -sarjaa, joka sisältää Moroccanoil -merkistä tuttua Argan -öljyä, mutta aivan eri tason määrillä. Silk -sarjan hiusöljyssä on orgaanista kylmäpuristettua Argan -öljyä 13%, kun taas Moroccanoilissa 3%. Silk Oil of Morocco -sarjan tuotteiden valmistukseen käytetään myös pelkästään sertifioituja ja orgaanisia kasviperäisiä raaka-aineita.

Otin yhteyttä Silk -sarjan maahantuojaan ja pyysin sarjan testiin. Tuotepaketin saadessani olin vakuuttunut jo tuotesisällön listauksesta tai pikemmiten siitä, mitä tuotteet eivät sisällä, ei esimerkiksi alkoholia, parabeeneja eikä sulfaatteja. Tuotteita ei ole myöskään testattu eläimillä.

Sarjasta minulla on testissä nyt rakentava proteiinishampoo ja -hoitoaine, hiusöljy, hiusnaamio sekä hiuspuuteri. Teemu uskoo, että sarjan avulla saan apua latvojen karheuteen sekä hiuspohjan kuivuuteen, koska tuotteissa ei ole lainkaan sulfaatteja. Sulfaatit pesevät nimittäin liian tehokkaasti pois hiuspohjassa olevaa luonnollista talia. Talin tehtävänä on suojata hiuspohjaa ja ravita hiusta. Sulfaatit aiheuttavat siis yleisesti hiuspohjan ärtyneisyyttä, punaisuutta ja hilseilyä. Minulle erittäin yleisiä oireita.

Onko joku muukin siirtynyt luonnonmukaisempaan kosmetiikkaan ja huomannut siinä etuja? Itse odotan ainakin innolla sitä, mitä muutoksia tämä sarja saa taiottua leijonanharjaani.

Tällä hetkellä sarjaa saa ostettua ainakin BOB -kampaamosta Helsingistä. Kapteeninkatu 3.

 

*Kuvissa olevat tuotteet saatu testiin Silk- sarjan maahantuojalta La Ninalta

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*