CATEGORIES
29.4.2014

Whip ur hair

Hair

Muistatteko kun tein postauksen Silk - Oil of Morocco -hiustuotesarjasta? Olen nyt testannut sarjaa 6 viikkoa ja olen aivan myyty. Hiusten hiekkapaperia muistuttavat latvat ovat alkaneet silottua, eivätkä hiukseni ole kiiltäneet tällä tavalla vuosiin. Olen vaalentanut hiuksiani enemmän tai vähemmän 15-vuotiaasta saakka ja tietty vaalennukset ovat aiheuttaneet yhtä sun toista vauriota hiuksiin. Taistelemmekin aina joka toinen kuukausi kampaajani kanssa siitä, paljon kuivaa latvaa leikkaamme taas pois. Nyt latvoja ei tarvitse leikata, eli tavoite superpitkistä kesähiuksista on toteutumassa.

Haluan nyt jakaa tätä ilosanomaa, että toivoa on karheimmillekkin pehkopäille! Aion jatkaa tuotteiden käyttöä vielä toiset 6 viikkoa ja katsotaan sitten, mitä ne ovat saaneet aikaan. Päänahan kuivuus ei ole nimittäin vielä ihan täysin poistunut, mutta huomattavasti parempaan suuntaan sekin on mennyt. Toisaalta uskon, että kuivuus johtuu tällä hetkellä suurimmaksi osaksi hiuslakasta, koska kuivuutta esiintyy eniten juuri hiusrajassa.

Silk -sarjan tuotteita saa ostettua ainakin BOB -kampaamosta Kapteeninkadulta ja nettikaupasta. Itselläni on käytössä tuo korjaava Argan REP shampoo ja hoitoane, hiusöljy sekä kosteuttava tehonaamio. Naamiota käytän tehokuuriluontoisesti aina esimerkiksi 2-3 kertaa viikossa, ja sitten pidän siitä taukoa muutaman viikon ajan. Hiusöjyä tulee läträttyä taas lähes päivittäin. REP shampoossa suositellaan muuten aina tuplapesua. Ensimmäinen kierros poistaa talia ja likaa, ja toinen kerros hoitaa hiusta ja hiuspohjaa. Itse olen ainakin noudattanut tätä ohjetta.

P.S Hyvä etten lentänyt tuolta korokkeelta näitä kuvia ottaessa :D

Photos: Hanna Väyrynen @ Strictly Style

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*