CATEGORIES
6.6.2017

READY FOR VACAY

Beauty

*Kaupallinen yhteistyö: Veet

Muistatteko, kun viime talvena kirjoitin Veetin uudesta ihokarvatrimmeristä, joka muotoilee todella kätevästi ja tehokkaasti mm. kulmakarvoja? Muistin virkistämiseksi voit kurkata postauksen tästä. No siitä saakka on tämä Veet Sensitive Precision Beauty Styler ollut osana kauneusrutiinejani ja saan sen avulla pidettyä kulmakarvani paljon paremmin kurissa, koska trimmeri pystyy lyhentämään kulmien karvoja tasaisesti, jolloin ne pysyvät myös paremmin muodossa. Trimmeri saa myös hyvin kaiken sellaisen pienen "nukkakarvan" pois kulmien ympäriltä, jolloin kulmien ilme on paljon siistimpi. Kulmakarvojen lyhentämiseen käytän pakkauksen mukana tullutta pinkkiä muotoilupäätä, joka varmistaa ettei karva mene liian lyhyeksi, mutta tuohon nukan poistamiseen kulmien ympäriltä otan aina muotoilupään pois.

Kulmien siistimisen lisäksi on trimmeristä tullut nyt myös luottokaveri reissuilla! Vaihdettavan vaihtopään avulla (tulee pakkauksen mukana) trimmeri soveltuu nimittäin myös kainaloiden sekä bikinialueen siistimiseen. Tämä on helpottanut huomattavasti elämää, silloin kuin asuu koko ajan uimapuvuissa ja kesämekoissa. Jatkuva höylääminen rasittaa nimittäin ainakin omaa herkkää ihoani, mutta trimmeri on helppo ja hellävarainen ihan jokapäiväisessä käytössä. Myös tämän vaihtopään mukana tulee pinkki muotoilukampa, joka pystyy säätelemään karvan pituutta halutessa, mutta itse koen tämän vaihtopään tehokkaimmaksi juuri ilman muotoilukampaa. 

Kahden vaihtopään sekä muotoilukampojen lisäksi pakkauksen mukana tulee myös suojakorkki trimmerin terälle, puhdistusharja, kätevä säilytyspussi sekä AA-paristo, jolla trimmeri toimii. Trimmeri ei tarvitse siis sähköjohtoa tai ladattavaa akkua, joka tekee siitä todella kätevän kaverin myös esimerkiksi mökille. Itse kannan sitä kotona aina salilaukussa mukana. Todella kätevä kaveri jokapäiväiseen kauneudenhoitoon! Lisää laitteesta ja sen toiminnoista voit lukea täältä.

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Nina

  Hei!

  Kiitos postauksesta. Osaatko sanoa, nyppiikö laite karvan juurineen vai leikkaako se vain karvan sen ihon päällä näkyvästä osasta?

  Mukavaa viikonloppua!

  • Kira Kosonen

   Hei Nina! Laite ei ole epilaattori tyyppinen, eli katkaisee karvan ainoastaan päältä :)