CATEGORIES
25.5.2017

BROWS BY SUVI TIILIKAINEN

Beauty

Microblading by Suvi Tiilikainen

Olen todella.. todella tarkka kulmakarvoistani, enkä olisi koskaan kuvitellut, että voisin edes harkita niiden kestopigmentointia, mutta sitten luin Microblading-tekniikasta. Tekniikalla tehdyt kulmakarvat olivat niin luonnollisen näköisiä, että kiinnostuin toimenpiteestä välittömästi. Vetäydyin kuitenkin hetkeksi koko ideasta, sillä mitä jos ne menevät pieleen? Mitä jos väri on väärä? Mitä jos olen jumissa rumien kulmien kanssa yli vuoden!? Nämä kysymykset estivät minua edes harkitsemasta koko asiaa, kunnes istuin Suvi Tiilikaisen meikkituoliin. 

Suvi on meikannut minut muutaman kerran ja olen aina rakastanut hänen kädenjälkeään meikkaamisessa. Hän tekee aina niin tarkkaa ja luonnollista jälkeä. Nyt istuin taas Suvin tuoliin ja hän täytteli tarkasti meikkikynällään kulmissani olevia aukkoja. Vaikka minulla on tosiaan tuuheat kulmat, niin silti niissä on selkeitä aukkoja, joihin ei vaan kasva enää karva. Suvi kysyi minulta, olenko harkinnut Microbladingia kulmiini ja vastasin, että toki, mutta olen kuitenkin aina pelkopäissäni haudannut koko ajatuksen. Siinä Suvi sitten kertoi enemmän koko hommasta ja sanoi, että hän pystyisi tekemään minulle juuri niin luonnolliset kulmat, kun haluaisin. Siinä sitten pienen rohkaisun jälkeen päätin varata ajan Suville, sillä luotin hänen kädenjälkeensä niin täysin. 

Olin oikeassa Suvin tarkkuudesta, sillä hän mittaili kulmakarvojani millintarkasti ennen kuin aloitettiin. Minulle oli nimittäin ehdottoman tärkeää, että täytämme ainoastaan kulmieni koloja ja, että lopputulos olisi luonnollinen. Sen jälkeen, kuin ääriviivat oli mitattu ja väri valittu, niin päästiin hommiin. En valehtele, kyllä toimenpide oli aika epämiellyttävä, sillä tekniikka on kuitenkin tatuointimainen ja siinä tehdään ihoon pieniä "väriviiltoja", jotka näyttävät sitten omalta karvalta. Toimenpiteen aikana puudutetta levitetään kuitenkin koko ajan, joka tekee hommasta paljon helpompaa! Kokonaisuudessa kulmien mittaaminen sekä itse toimenpide kestivät n. 1,5 tuntia. Käsittelyn jälkeen pitää käydä vielä aina uudelleen kulmien vahvistuksessa n. 5 viikon jälkeen, joten koko homman joutuu tekemään läpi siis 2 kertaa. Mielestäni tämä oli kaikki TÄYSIN sen arvoista, sillä nyt herään joka aamu siihen, että kulmani ovat täydellisesti paikallaan ilman kamalia kolojani. On helpottanut elämää myös lomalla suuresti! Suvi jätti kuitenkin tarkoituksella kulmien rajat viimeistelemättä, jotta ne ovat mahdollisimman luonnolliset ja pystyn vielä meikkikynällä itse sitten vahvistamaan kulmia tarpeen mukaan. Käytänkin siis vielä meikkikynää esimerkiksi iltameikissäni paljon runsaammin. Näissä kuvissa kulmissani ei ole kuitenkaan yhtään meikkiä!

Myös siskoni Hanna kävi tekemässä kulmansa Suvilla minun jälkeeni ja voit lukea hänen kokemuksiaan toimenpiteestä tästä. 

Suvi on äärimmäisen suosittu microblading-tekijä ja on ollut jo pidemmän aikaa varattuna koko loppuvuodeksi. Nyt hänelle kuitenkin vapautui syksyltä muutamia aikoja, jotka tulevat pian julki hänen facebook-sivuilleen tänne!! Jos haluat siis varmasti luotettavan tekijän omille kulmillesi, niin suosittelen suuresti yrittämään saamaan Suville ajan. Pitää vaan kärkkyä noita sivuja nyt lähipäivien ajan, sillä vapautuneet ajat loppuvat varmasti silmänräpäyksessä.

Oletko itse testannut Microblading-tekniikkaa ja oletko ollut tyytyväinen? Olen nimittäin kuullut myös muutamia huonoja kokemuksia, joten kulmien tekijällä on varmasti iso osuus asiaan. Itse en ainakaan voisi olla tyytyväisempi!

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Riikka

    Tosi hyvän näköiset ! Paljon noi kulmat kustantaa Suvilla? Olisin itsekin kiinnostunut menemään juuri hänelle !